Staňte sa partnerom

Diskusia

/ Prednáška

Jaroslav Lexa

Úrad pre verejné obstarávanie
Jaroslav Lexa sa verejnému obstarávaniu venuje od polovice 90. rokov minulého storočia. Svoje praktické skúsenosti z uskutočňovania rôznorodých procesov nákupu (prostredníctvom pravidiel VO) využíva v lektorskej a vzdelávacej činnosti. Presadzuje aplikáciu inovatívnych postupov v tejto oblasti vrátane zodpovedného obstarávania najmä sociálneho aspektu a ochrany životného prostredia.  Od roku 2018 až do roku 2020 pôsobil ako riaditeľ Inštitútu verejného obstarávania na Úrade pre verejné obstarávanie, kde sa venuje najmä analytickej činnosti, budovaniu proklientskeho prístupu a vzdelávaniu v oblasti verejných nákupov. Po vymenovaní za podpredsedu Úradu pre verejné obstarávanie pôsobí ako člen Rady ÚVO (druhostupňového odvolacieho orgánu…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Vladimír Oros

Tatratender
Vladimír Oros je spoločníkom a konateľom spoločnosti Tatra Tender s.r.o., založenej v roku 2008 a poskytujúcej poradenské služby v oblasti verejného obstarávania. Problematike verejného obstarávania sa venuje viac než dvadsať rokov. Profesionálnu kariéru začal na Ministerstve vnútra SR, neskôr zastával riadiacu pozíciu v spoločnosti Slovenské elektrárne, a.s. Dlhoročne spolupracuje aj s Úradom pre verejné obstarávanie najskôr ako člen námietkovej a v súčasnosti člen rozkladovej komisie. Vyštudoval právo na Univerzite Komenského v Bratislave.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Martin Motyčka

MOVYS
Ing. Martin Motyčka vyštudoval inžinierske štúdium na Fakulte elektrotechniky a informatiky STU. Dlhoročne pôsobí vo firme MOVYS, a.s. na rôznych pozíciách, pričom aktuálne zastáva pozíciu CIO. V minulosti robil dlhoročného poradcu generálneho riaditeľa Sociálnej poisťovne pre oblasť informatiky. Venuje sa informačným technológiám, telekomunikáciám a verejnému obstarávaniu.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies