Staňte sa partnerom

Diskusia

/ Prednáška

Milan Andrejkovič

expert na dáta
Milan Andrejkovič z dátovej kancelárie MIRRI sa venuje dátam z rôznych pohľadov (referenčné údaje, moje údaje, otvorené údaje), pričom dôraz kladie aj na ich používanie. Pomáha nastaviť rámce financovania projektov zameraných na manažment údajov verejnej správy, spolutvorí legislatívu v oblasti dát a ako hlavný dátový kurátor SR pre otvorené údaje verejnej správy komunikuje a usmerňuje dátových kurátorov na Slovensku.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Pavol Frič

ITAS
Viceprezident IT Asociácie Slovenska pre eGovernment. V roku 1986 končil vysokoškolské štúdium na Katedre počítačov Elektrotechnickej fakulty SVŠT v Bratislave. Po skončení štúdií ostal pracovať na vysokej škole a v roku 1995 obhájil kandidátsku dizertačnú prácu v oblasti umelej inteligencie. Vybudoval viacero nových predmetov a aktívne prednášal v oblasti umelej inteligencie a softvérového inžinierstva. V roku 1995 sa začal plne venovať práci v spoločnosti DITEC. Pôsobil ako riaditeľ Divízie informačných systémov. V roku 2000 bol menovaný do pozície viceprezidenta pre stratégiu. V tejto pozícii riadi rozvojové projekty spoločnosti a koordinuje súčinnosť dcérskych spoločností. Jeho hlavnými oblasťami záujmu je elektronický obchod, e-go…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Gabriel Lachmann

Slovensko.Digital
Ing. Gabriel Lachmann sa narodil v roku 1976. Vyštudoval FEI STU v Bratislave odbor automatizácia. V roku 1999 bol spoluzakladateľom a CEO softvérovej firmy Elline s.r.o., ktorá sa venovala dodávke internetových portálov, bankových a burzových systémov. V roku 2003 koordinoval fúziu spoločností Elline a Euromove, ktorá vyústila do vzniku systémového integrátora EEA s.r.o.. Od roku 2003 pôsobí v EEA na pozícii obchodného riaditeľa (CBO). Je spoluzakladateľom OZ Utopia a členom Spoločnosti pre otvorené informačné technológie.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Marián Marek

ITAS
Ako absolvent Elektrotechnickej fakulty STU v Bratislave začal pracovať v súkromnej spoločnosti PosAm ako obchodník a stal sa riaditeľom a majiteľom spoločnosti už o štyri roky neskôr. Pod jeho vedením spoločnosť prešla z predaja na vývoj softvérových riešení a už niekoľko rokov po sebe sa umiestňuje v prvej desiatke rebríčka TOP Trend. Marián Marek je členom prezídia Asociácie IT Slovenska, profesného združenia najdôležitejších domácich a zahraničných spoločností pôsobiacich v oblasti informačných a komunikačných technológií a člena prezídia Republikovej únie zamestnávateľov.  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Roman Tuchyňa

technologický stratég
Roman Tuchyňa pracuje ako technologický stratég v spoločnosti Microsoft Slovakia, s.r.o., kde má na starosti návrh, nasadzovanie a adopciu moderných a transformačných riešení pre verejnú správu. Pred tým pracoval ako konzultant a architekt na návrh a optimalizáciu IT procesov a podporných nástrojov v spoločnostiach CA Technologies, HP, S&T Slovensko.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Odporúčaní spíkri

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies