Staňte sa partnerom

Online webstream: ITAPA 2016

Nestíhate? Ste na služobke? Proste z určitého dôvodu sa nemôžete zúčastniť zaujímavých prednášok, networkingu či iných zaujímavostí? Nezúfajte! Prinášame pre Vás online stream z kongresu ITAPA 2016: Make IT Easy. Dokonca sa môžete aj aktívne pýtať a zapájať sa do diskusií... do.

Program kongresu ITAPA 2016 bude streamovaný už od rána - od 8:30 hod.

Na našich stránkach môžete sledovať všetky plenárne sekcie a prvé sekcie v prípade paralelných blokov prednášok Medzinárodného kongresu ITAPA 2016. Jediné, čo potrebujete urobiť, je REGISTROVAŤ SA a použiť registračný kód, ktorý vám bude obratom zaslaný na zadaný e-mail.

Prostredníctvom aplikácie sli.do m
ôžete dokonca aj interaktívne diskutovať!
 
Zapájať sa do diskusií môžete real-time prostredníctvom aplikácie sli.do na tomto linku https://www.slido.com, kód podujatia je ITAPA2016.

CHCEM ONLINE SLEDOVAŤ STREAM KONGRESU

Pre online sledovanie ITAPA 2015 potrebujete mať nainštalovaný Media Flash Player, linku s dostatočným prístupom na internet, preverené, či vo Vašej firemnej sieti nemáte blokované sledovanie videa na internete.

V prípade, že Váš správca siete blokuje sledovanie videa na internete, požiadajte ho o povolenie na IP adresách: IP 80.94.50.142.



 
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies