Staňte sa partnerom

Usaďte sa prosím, žrebujeme!

Medzinárodný kongres ITAPA je aj tentokrát udalosťou roka! Inšpirujete sa prednáškami uznávaných odborníkov, nadviažte nové kontakty, a rozšírte svoje obzory. Na záver to však chce ešte jednu príjemnú bodku. Povestný malý klinček. Chvíľku adrenalínu spojeného so zábavou. TOMBOLU!

Získať zaujímavú cenu je jednoduché. Stačí sa zúčastniť Medzinárodného kongresu ITAPA 2018 a zotrvať na Výročnom okrúhlom stole, ktorého sa zúčastní aj nová elita slovenského eGovernmentu, zodpovedná za digitalizáciu. Po diskusii lídrov bude nasledovať žrebovanie, v ktorom môžete vyhrať jednu z 8 cien. Žrebovanie prebehne po 17-tej hodine pri čaši vína. Súťažiť sa bude o atraktívne, ale aj milé ceny. :-)

Hlavnou cenou je Notebook Acer Aspire 5, ktorú nám do tomboly venovala kancelária Taipei Representative Office, Bratislava. Notebook bol navrhnutý tak, aby splnil aj tie najväčšie očakávania v práci, aj mimo nej. Notebook zaujme nie len dizajnom a luxusným hliníkovým prevedením, ale aj svojim veľkorysým 15,6-palcovým Full HD displejom.

Druhú cenu do tomboly venoval časopis Zisk manažment. Je ňou pobyt v Grand Hoteli Praha**** v Tatranskej Lomnici pre 2 osoby, s raňajkami a neobmedzeným vstupom do wellness, v ktorom si užijete zaslúžený relax.

Treťou cenou je lukratívny víkendový pobyt, ktorý pre 2 osoby venoval Wellness Hotel Patince****  Súčasťou pobytu je plná penzia, neobmedzený vstup do bazénového sveta s termálnou vodou s blahodarnými účinkami, ako aj neobmedzený vstup do saunového sveta. Užiť si môžete veľký relaxačný bazén, sedací odpočínkový bazén,10-miestnu vírivku a detský bazén s tobogánom. Počas pobytu môžete využiť rôzne cvičenia, aqua aerobic, zumbu, jogu a relaxačný program. Bezplatné parkovanie je samozrejmosťou.

Štvrtú cenu do tomboly venoval opäť časopis Zisk manažment. Tentokrát je ňou zaujímavý pobyt v Absolutum Boutique Hotel**** v Prahe pre 2. osoby s raňajkami.

Piatou cenou je nevšedný kultúrny zážitok. Vďaka RTVS sa môžete zúčastniť koncertu Symfonického orchestra Slovenského rozhlasu (23.11.2018 o 19.00 hod.), ktorý do tomboly venuje Rozhlas a televízia Slovenska. Na koncerte si môžete užiť diela Góreckeho, Chopina a Čajkovského, pod taktovkou skvelého ruského dirigenta Daniela Raiskina. Najstarší slovenský orchester začal na jeseň jubilejnú 90. sezónu.

Ďalšími cenami (5. až 8.) sú rôzne praktické drobnosti, ktoré využije každý. Spoločnosť ATOS IT Solutions and Services do tomboly venovala, okrem iného, výkonnú solárnu powerbanku, s ktorou nabijete nie len váš mobil, ale aj akúkoľvek prenosnú elektroniku. ATOS takisto venoval obraz od uznávaného autora, praktickú fľašku a zopár maličkostí. Naši mediálni partneri  TouchIT a PC Revue každému výhercovi pribalia aj ročné predplatné dvoch najlepších slovenských PC magazínov.

Tešíme sa na Vás na kongrese už budúci utorok 13. novembra 2018 a ešte raz pripomíname, že tombola sa uskutoční na druhý deň kongresu 14. novembra 2018 po Výročnom okrúhlom stole, približne o 17.00 hod. Ak ste sa ešte neprihlásili, je najvyšší čas tak urobiť. Medzinárodný kongres ITAPA 2018: Hacking the Future otvára svoje brány už v utorok. Registrovať sa môžete TU


Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies