Staňte sa partnerom

1 + 1 > 2 tvrdí náš inteligentný robot

/ Prednáška
Prečo by Vám prednáška nemala uniknúť?

Nebudeme prezentovať víziu umelej inteligencie, možnosti ktoré môže dosiahnuť. Budeme hovoriť o reálnej implementácii a skúsenostiach. Nebudeme hovoriť o top špičkových AI, ktoré sú schopné poraziť majstrov sveta. Ale ukážeme ako sme využili technológie pre vyriešenie komplikovaného problému. A keďže hovoríme o umelej inteligencii, necháme sa predsa len strhnúť a povieme si aj nejaké vízie.

Každý dodávateľ informačného systému rieši problém, ako získať historické údaje. Často sú roztrúsené po rôznych starších systémoch a nemajú dostatočnú kvalitu. Alebo sa nachádzajú iba v dokumentoch ako neštruktúrovaný text, nehovoriac o čiste papierových záznamoch. Ako tieto údaje získať? Ktorým z nich môžeme veriť? Čo ak dva rôzne systémy tvrdia rôzne veci a každý je presvedčený o svojej pravde?

Videozáznam
 

Vojtech Bálint

DXC Technology
Pracuje pre spoločnosť DXC Technology na pozícii solution architect, má za sebou prax aj ako vývojár či analytik. Chce prepájať biznis, aplikačný a technologický pohľad s dôrazom na hodnotu, ktorú to prináša zákazníkovi. Už viac ako desať rokov sa venuje agilným metódam vývoja, aj v prostredí eGovernmentu. Rád prijíma nové výzvy a spolu so svojím tímom sa snaží motivovať okolie, aby sme spoločne vytvorili dobré riešenie.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies