Staňte sa partnerom

Fortinet Security Fabric, Bezpečnosť nielen osobných údajov

/
Rozvíjajúci sa podnik a jeho prechod na digitálny obchodný model je jedným z najnáročnejších aspektov bezpečnosti dnes. Keďže významné trendy v oblasti výpočtovej techniky a vytvárania sietí naďalej prinášajú zmeny v kritických podnikových infraštruktúrach, architektúrach a postupoch, organizácie hľadajú inovatívne riešenia v oblasti bezpečnosti siete, ktoré im pomôžu prijať túto evolúciu.

Dnes čelíme obrovskému množstvu kybernetických hrozieb spolu s veľmi sofistikovanými cielenými útokmi (APT), ktoré sa dosahujú komercionalizáciou celého ekosystému služieb a zdrojov počítačovej kriminality.

Okrem zabezpečenia sa proti týmto hrozbám musia organizácie tiež zdokumentovať a preukázať opatrenia ktoré prijímajú, aby vyhovovali vyvíjajúcim sa požiadavkám na reguláciu a dodržiavanie predpisov (o.i. GDPR...)

Fortinet Security Fabric je inteligentný rámec navrhnutý pre škálovateľnú, prepojenú bezpečnosť v kombinácii s vysokou informovanosťou, výkonom, znalosťami hrozieb a otvorenými API štandardmi pre maximálnu flexibilitu a integráciu, ktoré ochránia aj tie najnáročnejšie podnikové prostredia.

Videozáznam
 

Zsolt Géczi

Fortinet
Zsolt má viac ako desaťročné skúsenosti z ICT trhu, z rôznych heterogénnych technologických a komplexných aplikačných prostredí. Jeho značnou prednosťou je, že pôsobil ako na strane zákazníka, tak aj na strane dodávateľa, distribútora a vendora. Posledné roky sa špecializuje na informačnú bezpečnosť, venoval sa interným auditom, risk analýzam ale aj etickému hackingu.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies