Staňte sa partnerom

Úvod moderátora

/ Prednáška
Trápi vás doprava či parkovanie vo vašom meste? Myslíte si, že verejné budovy vo vašom okolí sú energeticky efektívne? Ako svieti verejné osvetlenie na vašej ulici? Používate elektronické služby vašej samosprávy? Ste presvedčení o dobrom hospodárení a manažovaní vášho mesta?

Určite ste si už niektorú z otázok v úvode položili, tak ako si ju kladú aj slovenskí primátori a poslanci mestských zastupiteľstiev. V ostatných rokoch si mestá po celom svete uvedomujú potrebu svojho efektívneho fungovania, udržateľného rozvoja či poskytovania kvalitných služieb svojim občanom i podnikateľom. Vznikol pojem SMART CITIES, na Slovensku niektorí hovoria o inteligentných či chytrých mestách.
 
Na Jarnej ITAPA 2017 budeme hovoriť o koncepte Smart City, o svetových a regionálnych trendoch, o vytváraní partnerstiev a klastrov, ale aj o možnostiach financovania projektov podporujúcich Smart City filozofiu prostredníctvom EŠIF (Európske štrukturálne a investičné fondy).  Viac sa dozviete tu...

Milan Ištván

Partnerstvá pre prosperitu
Milan Ištván vyštudoval žurnalistiku v Bratislave a v Paríži. V rokoch 1998 až 2002 bol najmladším poslancom NR SR, venoval sa témam ako internet do škôl, liberalizácia telekomunikačného trhu, zákon o elektronickom podpise. Od roku 2002 sa v občianskom združení Partnerstvá pre prosperitu (PPP) venuje podpore informatizácie spoločnosti. Je členom Poradného orgánu Digitálneho lídra SR. V programovom období 2007-2013 bol členom Monitorovacieho výboru pre vedomostnú ekonomiku (OPIS, OPKaHR a OP VaV). V súčasnosti je členom Monitorovacieho výboru pre OP Integrovaná infraštruktúra (OPII) a Riadiaceho výboru pre Prioritnú os 7 OPII Informačná spoločnosť.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies