Staňte sa partnerom

Informačný systém register úpadcov

/ Prednáška
Prečo by vám prednáška nemala uniknúť?
Prednáška predstaví finálnu verziu informačného webu pre verejnosť- pre právnické aj fyzické osoby. Aké sú zdroje jeho informácií? Čo je to elektronický správcovský spis? Aj na to vám odpovie prednáška o Informačnom systéme register úpadcov- IS RU. 


Informačný systém register úpadcov je centrálny evidenčný systém integrujúci informácie o konkurzných konaniach, reštrukturalizačných konaniach a oddlženiach. IS RU umožní občanovi vyhľadávať konania či už ide o právnické alebo fyzické osoby. Účastníci konania budú mať možnosť nahliadať do elektronického správcovského spisu. Súčasťou riešenia je vytvorenie elektronických podaní, napr. pre návrh na vyhlásenie konkurzu či prihlášku pohľadávky. Na prezentácii budú načrtnuté zdroje informácií, z ktorých IS RU vychádza, ako aj výsledná podoba informačného webu pre verejnosť.


 

 

Vojtech Bálint

DXC Technology
Pracuje pre spoločnosť DXC Technology na pozícii solution architect, má za sebou prax aj ako vývojár či analytik. Chce prepájať biznis, aplikačný a technologický pohľad s dôrazom na hodnotu, ktorú to prináša zákazníkovi. Už viac ako desať rokov sa venuje agilným metódam vývoja, aj v prostredí eGovernmentu. Rád prijíma nové výzvy a spolu so svojím tímom sa snaží motivovať okolie, aby sme spoločne vytvorili dobré riešenie.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies