Staňte sa partnerom

Marc Lankhorst

Poradca pre NORA, referenčnú architektúru holandskej vlády (BiZZdesign)
Marc Lankhorst advisor on the development of NORA, the Dutch government reference architecture. This entails both general advice on the direction of its further development and specific assistance in the use of ArchiMate for NORA's underlying knowledge model. Until recently, Marc was also a member of the Architecture Council of the so-called "Manifest Group", a collective of (operational) government organizations such as the tax administration, social security instutitions, the chambers of commerce, immigration services, and more. Finally, Marc have managed several innovation projects with government organizations, on topics such as integrated e-government services and multi-channel management.
  • Od referenčnej architektúry k implementácii: skúsenosti z eGovernmentu v Holandsku   |   Kongres ITAPA 2013: Putting IT together
    Ako si nažívajú Holanďania?

    Prečo by vám prednáška nemala uniknúť?
    Holanďania sú väčšinou veselí a príjemní spoločnici, ktorí však neradi utrácajú za zbytočnosti. A z tohto pohľadu sa pozerajú aj na svoje samosprávy. Spíker vám predstaví tri projekty s krásnymi ženskými menami – NORA, PETRA a WILMA. Zistite, čo sa za nimi skrýva…


    Anotácia:
    Opis fungovania e-governmentu v Holandsku, skúsenosti občanov pri komunikácii s administratívou, prípadová štúdia o fungovaní samosprávnej domény.

    Spíker:
    Marc Lankhorst je poradca pre rozvoj projektu NORA, referenčnú architektúru holandskej vlády. Počas svojej praxe viedol niekoľko inovatívnych projektov s vládnymi organizáciami na témy združeného e-governmentu a podobne. 



Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies