Staňte sa partnerom

Elektronické stavebné konanie – dopad na samosprávu

/ Prednáška
Bude sa konečne stavať civilizovane?

Prečo by vám prednáška nemala uniknúť?
Pretože sa dozviete, čo by sa mohlo zlepšiť elektronickým stavebným konaním. Ako sa uľahčí život tým, ktorí sa chystajú stavať. Ubudne čiernych a sporných stavieb? Nebude treba chodiť po úradoch? Čo nás to bude stáť?


Anotácia:
Pripravovaný nový stavebný zákon ako aj zákon o eGovernmente budú mať zásadný vplyv na procesy stavebného úradu ako aj organizáciu výkonu stavebného úradu v rámci obce. Je tu možnosť využiť čas do účinnosti týchto zákonov a pripraviť sa na túto zmenu.

Ivana Havlíková

VITA software
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Peter Skirka

FREQUENTIS Solutions & Services
Ako vyštudovaný informatik začal svoju kariéru ako programátor a následne cez procesný a projektový manažment sa posunul do obchodného oddelenia IT spoločnosti. Ako obchodný riaditeľ českej IT spoločnosti mal na starosti spustenie predaja špecializovaného softvérového riešenia pre samosprávy na Slovensku. Okrem iného získal s poskytovaným riešením pre Slovensko 2 krát ocenenie v súťaži Cena ITAPA. Pred aktuálnym pôsobením zastával pozíciu senior manažéra IT poradenstva pre štátnu správu v medzinárodnej konzultačnej spoločnosti patriacej do tzv. „BIG 4“.  V súčasnosti pôsobí opätovne na pozícii obchodného riaditeľa v korporácii s celosvetovou pôsobnosťou, ktorá predstavuje inovačného lídra komunikačných a informačných systémov pre …
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies