Staňte sa partnerom

Liferay portál - váš priateľský web

/ Prednáška
Liferay je jeden z najlepších enterprise portálov a určite najlepší Open Source portál. Prečo si to myslíme? Čo je to portál ako sa dá použiť v bežnej organizácii verejnej správy? A čo už môže byť na portáli priateľské? Na tieto otázky vám odpovie naša prezentácia a popritom uvidíte ako si môžete lacno a jednoducho vytvoriť kompletný, moderný a priateľský web za 20 minút.

Prezentácia nebude uverejnená.

Jozef Chamraz

ANEXT
Je zakladateľom a riaditeľom ANEXT - jednej z popredných slovenských IT spoločností. Zamestnáva viac ako 100 ľudí. Špecializuje sa na poskytovanie komplexných IT riešení (predovšetkým v oblasti SAP, IBM, J2EE, Java a Microsoft).
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Rastislav Rehák

ANEXT
Kvalifikácia a zručnosti     Kľúčová kvalifikácia: Java, Liferay SW produkty, programovanie (metódy, jazyky): Java EE, LIferay Portal, SOLR, Spring framework Analýza (techniky, nástroje): UML, Enterprise Architect Systémové nástroje (OS, dB): Mac OS X, Windows, Linux, PostgreSQL, MySQL, Oracle Doterajšia prax     2006 - 2011    EEA spol. s.r.o. 2000 - 2005    Siemens PSE 1998 - 1999    Corinex a.s. 1994 - 1997    Datalock a.s. Prehľad realizovaných projektov     - Portál ÚVO    Pozícia: Anaytik - Architekt Realizácia: 2010-2012 - Návrh a realizácia portálu na produkte Liferay portál. Pozícia: Architekt Realizácia: 2010-2011 Kontrolórsky Informačný systém - portál pre verejnosť a integračný systém -    Návrh a re…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies