Staňte sa partnerom

Cloud riešenia pre verejnú správu

/ Prednáška
Organizácie verejnej správy neustále smerujú k zlepšeniu prevádzkovej výkonnosti, zdieľaniu informácií a integrácii procesov pri zachovaní kontroly nad nákladmi. Pre dosiahnutie týchto cieľov vzbudzuje poslednom období značnú pozornosť cloud computing. Je to nie len z pohľadu modelu výpočtovej infraštruktúry, ale aj z pohľadu obchodného modelu. Oracle s významným trhovým podielom v špičkových technologických riešeniach pre verejnú správu disponuje aj s možnosťami hotových aplikácií a vďaka nedávnym akvizíciám BEA Systems a Sun Microsystems, je lídrom v oblasti cloud computingu Tento príspevok predstavuje stratégiu Oracle pre cloud computing, prínosy a odlišnosti Oracle riešenia pre verejnú správu.

Marek Slivka

Oracle Slovensko
Marek Slivka pôsobil v spoločnosti Sun Microsystems 5 rokov ako Systems Consultant. Po akvizícii firmy Sun Microsystems firmou Oracle pracuje ako Principal Sales Consultant v Oracle Slovensko, kde je zodpovedný za Oracle hardvérové portfólio po technickej stránke.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Mikuláš Strelecký

INTERWAY
Pracuje v spoločnosti InterWay na pozícii senior cloud konzultanta. Pomáha spoločnostiam pri tvorbe, návrhu, vývoji, implementácii, testovaní a prevádzke privátneho, verejného a hybridného cloudu. Špecializuje sa najmä na platformy Kubernetes, AWS, Azure a Cloud Foundry.  Počas viac ako 20 ročnej praxe v oblasti IKT spolupracoval na projektoch rozsiahlych informačných systémov pri nasadení middleware, iPaaS, SOA a API  integrácií v komerčnom a verejnom sektore. Ako technický konzultant pracoval aj v spoločnostiach Oracle, BEA Systems a Informix Software.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies