Staňte sa partnerom

David Rimmer

Hewlett-Packard EMEA, Director Global Government Industry
David Rimmer je odborníkom HP pre oblasť štátnej správy. Vedie tím expertov so zameraním  na globálnu problematiku štátnej správy, ktorého úlohou je identifikovať budúce trendy, zdieľať skúsenosti HP po celom svete a rozvíjať “best practices” pre riešenia problémov štátnej správy. Okrem skúseností v strategickom poradenstve, implementácii systémov a zlepšovaní procesov, má David rozsiahle znalosti a skúsenosti so spoluprácou s vládnymi organizáciami po celom svete pri napĺňaní ich dnešných výziev.

David sa tiež zaoberá oblasťou verejných financií a správy, zameriava sa na oblasti daní, výberu daní, ciel, štátnej pokladnice a “back-office-u” štátnej správy, ako sú ľudské zdroje, financie a správa.

Počas svojej kariéry, David úspešne založil niekoľko firiem, vrátane “financial exchange” v London’s City.


  • Riadenie v ťažkých časoch   |   Kongres ITAPA 2010: Tam, kde sa svety stretávajú
    Riadiaci pracovníci IT oddelení (CIO) v štátnej správe budú musieť zaujať strategický pohľad, ako prejsť obdobím hospodárskeho útlmu, pretože zotavovanie verejných financií bude trvať ešte mnoho rokov. CIO vo vládnych organizáciách budú musieť znížiť náklady na IT služby podporujúce štátnu správu a týmto uvolniť finančné prostriedky na IT investície do projektov na zvyšovanie efektivity. Okrem toho budú musieť prebudovať kontrolné a riadiace procesy, aby sa zvýšila návratnosť investícií vynaložených na projekty. V neposlednom rade rozsah výziev je taký, že budú musieť vyhodnotiť "prevratné riešenia", ktoré majú potenciál urobiť prielom vo výkone, či už v podobe prevratných technológií, spôsobov pokrytia zdrojov alebo obchodných modelov.
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies