Staňte sa partnerom

Implementácia SAP PSCD v oblasti colných a daňových príjmov štátneho rozpočtu a rozpočtu EÚ v podmienkach colnej správy

/ Prednáška
Colná správa Slovenskej republiky zabezpečuje výber cla, spotrebných daní a dane z pridanej hodnoty pri dovoze tovaru čím  významne prispieva k plneniu príjmov štátneho rozpočtu a rozpočtu EÚ.  S cieľom zefektívniť tieto procesy Colná správa SR v spolupráci so spoločnosťou Hewlett-Packard Slovakia implementovala nový informačný systém založený na module SAP PSCD s integráciou na systémy Štátnej pokladnice.  Ako hodnotia užívateľa nový  informačný systém na konci prvého roku jeho prevádzky?

Milan Ďurana

Hewlett-Packard Slovakia
RNDr. Milan Ďurana, PMP má viac ako 25 ročné skúsenosti v oblasti informačných technológií. Do roku 1999 pracoval pre spoločnosť Prosoft s.r.o. ako analytik a neskôr ako riaditeľ spoločnosti. Od r. 1999 sa venuje  projektovému manažmentu v spoločnosti Hewlett-Packard Slovakia. Milan vedie komunitu projektových manažérov v HP Slovensko  a ako projektový manažér riadi  dodávky veľkých projektov súvisiacich prevažne  s implementáciou komplexných informačných systémov vo verejnom sektore a v energetike. Milan je absolventom Matematicko-fyzikálnej fakulty UK Bratislava, je držiteľom certifikátu „Project Management Professional“.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Renáta Hlavenková

Ing. Renáta Hlavenková je absolventom obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. V colnej správe pôsobí od roku 1990. Do roku 2003 na pozícii vedúcej oddelenia ekonomiky a logistiky na Colnom úrade Bratislava a v súčasnosti ako riaditeľ Odboru ekonomiky a logistiky CR SR. Jednou z významných riadených oblastí je oblasť  colných a danových  príjmov, ktoré v nemalej miere prispievajú k plneniu ukazovateľov  štátneho rozpočtu SR.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies