Staňte sa partnerom

Národný integrovaný zdravotnícky informačný systém v Chorvátsku

/ Prednáška

Chorvátska republika rozbehla niekoľko projektov, ktorých cieľom je zlepšenie kvality zdravotníctva pričom sa zároveň nezabúda na narastajúce finančné nároky zdravotnej starostlivosti. Projekty sú zastrešované Ministerstvom zdravotníctva a sociálnej starostlivosti.

Prvý z týchto projektov je implementácia integrovaného zdravotného informačného systému firmy Ericsson (IHCIS) na základnej úrovni, ktorá zahŕňa prepojenie všetkých základných zdravotníckych zariadení a subjektov s Chorvátskym inštitútom pre zdravotnú starostlivosť a Chorvátskym národným inštitútom verejného zdravia.
Témou prezentácie bude informácie o IHCIS ako aj implementácia projektu základnej starostlivosti.

Darko Gvozdanović

2008-02 –  Ericsson Nikola Tesla Department manager e-health, Product manager 2002-09 –  zákazník: Ministerstvo zdravotníctva a sociálnej starostlivosti, Chorvátsko Solution Architect Senior Specialist, System integrator, Business analyst • Špeciálne požiadavky a optimalizácia procesov v zdravotníctve a HL7v3 štandardizácia. Manažér technického tímu 8 systémových integrátorov 2008-05 –  Zákazník: Chorvátsky olympijský výbor Solution Architects • Zodpovednosť za webové aplikácie pre správu elektronických zdravotných záznamov atlétov nominovaných na Olympijske hry. • Manažér technického tímu 3 systémových integrátorov. 2000-01 – 2002-09 Ericsson Nikola Tesla Zagreb, Croatia Software Engineer Senior • Oddelenie vývoja spolo…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies