Staňte sa partnerom

IGNITE SESSION: Prečo chceme o EME hovoriť?

/ Prednáška
Vzdať sa papiera je v štátnej správe netypické. Na Ministerstve zdravotníctva sme však našli odvahu a začali používať EMA.EVO.

Táto inovatívna aplikácia na kontrolu postupov verejného obstarávania podriadených organizácií predstavuje významný krok v digitalizácii a transparentnosti verejnej správy. Je príkladom, ktorý by mohol inšpirovať ďalšie inštitúcie k prijatiu podobných riešení s cieľom zlepšiť efektivitu procesov. Radi ňou inšpirujeme aj vás!

 

Ondrej Kuruc

Ministerstvo dopravy SR
Na ministerstve dopravy ako generálny riaditeľ má za úlohu implementovať znalosti a procesy s ohľadom na podriadené organizácie v pôsobnosti ministerstva dopravy. Na ministerstve zdravotníctva vykonával koncepčnú, koordinačnú a kontrolnú činnosť na úrovni Ministerstva zdravotníctva SR v oblasti verejného obstarávania. Koordinoval a metodicky usmerňoval proces obstarávania vo vzťahu k organizáciám v pôsobnosti MZSR, posudzoval a kontroloval proces verejného obstarávania v rezorte zdravotníctva, vydával odborné stanoviská k procesom verejného obstarávania v rezorte zdravotníctva. Realizoval centrálne nákupy v rezorte zdravotníctve, založil centrálne Dynamické nákupné systémy a podieľal sa na tvorbe systému FLASHBONE, ktorý využil na mini…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies