Staňte sa partnerom

DISKUSIA "Pomôžu nám AI s ochranou pred novými hrozbami?"

/ Prednáška

Filip Marvan

Trend Micro
Pracuje v spoločnosti Trend Micro ako Security Engineer so špecializáciou na zabezpečenie koncových staníc (WorkForce One) a sieťových prvkov (Network One). Má za sebou rozsiahle implementácie bezpečnostných riešení u významných českých spoločností a pomáha pri vyšetrovaní bezpečnostných incidentov. Predtým sa venoval penetračnému testovaniu a školeniu etického hackingu.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Peter Lechman

Sentinel One
Pôsobí v oblasti IT už viac ako 15 rokov a pracuje pre rôznych dodávateľov. V spoločnosti Cisco Systems strávil 7 rokov na rôznych pozíciách v oblasti riadenia kľúčových zákazníkov, vrátane veľkých podnikov. V posledných 8 rokoch budoval zastúpenie a obchodnú činnosť spoločnosti Palo Alto Networks na trhoch východnej Európy. V minulom roku nastúpil do spoločnosti SentinelOne ako obchodný riaditeľ pre veľkých zákazníkov, kde je zodpovedný za obchodné aktivity v celej východnej Európe.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Dušan Kaštan

ESET
Dušan Kaštan má 15 ročné skúsenosti ako inžinier/technický konzultant kybernetickej bezpečnosti v oblasti IT/OT systémov pre významných podnikových zákazníkov. Medzi jeho úlohy a ciele v súčasnosti patria konzultácie, prezentácie, workshopy/vzdelávacie stretnutia a pomoc súvisiaca s technologickými aspektmi riešení a služieb ESET pre globálne a strategické účty.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Martin Kloock

Quest
S viac ako 25-ročnými skúsenosťami vo všetkých aspektoch vývoja softvéru a 10-ročnými skúsenosťami v Quest Software vedie Martin Kloock oddelenie výskumu a vývoja obchodnej jednotky Platform Management v Quest ako viceprezident pre inžinierstvo. Martin sa narodil a získal magisterský titul z elektrotechniky v Nemecku, ale čoskoro sa presťahoval do Silicon Valley na začiatku 2000-tych rokov v časoch post dot-com bubliny. S týmto medzinárodným zázemím Martin prijal prácu v medzinárodných tímoch vo viacerých krajinách po celom svete. Slovensko je v posledných rokoch jednou z jeho oblastí záujmu pri hľadaní talentov na výskum a vývoj. Okrem toho sa Martin aktívne angažuje v lokalitách ako severná a južná Amerika či v Indii. Martin si ako rod…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies