Staňte sa partnerom

DISKUSIA "AI pomáhaj - aplikovaná umelá inteligencia pomáha pri odhaľovaní CyberSec hrozieb"

/ Prednáška

Marek Zeman

Expert informačnej bezpečnosti v bankovom sektore
Marek Zeman má mnohoročné skúsenosti s riadením informačnej bezpečnosti v bankovom sektore. Jeho primárnou úlohou je riadenie informačnej bezpečnosti, návrh, ochrana a implementácia bezpečnostných systémov vo finančnom sektore. Špecializuje sa na procesné riadenie v bezpečnosti a zvyšovanie bezpečnostného povedomia, riadenie bezpečnostného monitoringu a analýzou logov so zameraním na vyhľadávanie vzorov správania a ich koreláciu. Venuje sa novým smerom informačnej bezpečnosti, ktoré sú viazané na moderné technológie ako sú umelá inteligencia, autonómne riadenie, či robotizácia.  Zameriava sa na pomoc štátnym orgánom pri zvyšovaní povedomia a implementácii zmien v súvislosti s informačnou bezpečnosťou. Je predsedom komisie Informačnej …
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Ondrej Bóna

IT bezpečnostný expert
V oblasti informačnej bezpečnosti sa pohybuje viac ako 15 rokov. Pracoval ako senior konzultant informačnej bezpečnosti v sektoroch bankovníctva a utility a na rôznych IT projektoch. Taktiež pracoval aj ako interný a externý IT audítor v bankovníctve. Pre Slovenskú sporiteľňu pracuje od roku 2013, od roku 2018 na pozícii CISO.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Filip Marvan

Trend Micro
Pracuje v spoločnosti Trend Micro ako Security Engineer so špecializáciou na zabezpečenie koncových staníc (WorkForce One) a sieťových prvkov (Network One). Má za sebou rozsiahle implementácie bezpečnostných riešení u významných českých spoločností a pomáha pri vyšetrovaní bezpečnostných incidentov. Predtým sa venoval penetračnému testovaniu a školeniu etického hackingu.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Michal Srnec

Aliter Technologies
Má za sebou 10 rokov skúseností v oblasti informačnej bezpečnosti. Absolvoval štúdium aplikovanej informatiky a získal prestížny certifikát CCIE od organizácie Cisco, v ktorej aj niekoľko rokov pracoval. Jeho skúsenosti zahŕňajú nasadzovanie a prevádzkovanie "mission critical" bezpečnostných projektov v nadnárodnom prostredí.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies