Staňte sa partnerom

Aké benefity ponúkame?

Staňte sa partnerom ITAPA podujatí - najväčších technologických konferencií na Slovensku, získajte tak prístup k relevantnej sieti vašich budúcich potenciálnych partnerov a úspešne odprezentujte vašu expertízu. Ako partner ITAPA budete profitovať nielen počas konferencie, ale aj predtým, čiže celoročne.

150+ aktívnych leadov

Získajte relevantné leady. Ako náš partner budete mať prístup ku kontaktom firiem, ktoré na našich podujatiach participujú ako návštevníci, partneri, či vystupujúci. Rozšírenie vašej obchodnej siete nebolo nikdy jednoduchšie a efektívnejšie.

800+ priamych účastníkov

Zasiahnite priamo vaše cieľové publikum. Návštevníci našich podujatí sú 60 % top manažéri, 30 % špecialisti, ďalej investori, startup-isti, inovátori a nadšenci digitálnych riešení. Na jednom mieste získate jedinečnú príležitosť osloviť vašu cieľovú skupinu.

1000+ mediálny zásah

Zahviezdite medzi prvými. Podeľte sa o príbeh vašej značky s publikom a novinármi z popredných médií, ktorí budú šíriť vaše posolstvo ďalej. Ako náš partner budete súčasťou reklamnej kampane ITAPA, čo vám prinesie garantovanú vizibilitu v médiách.
Nastavenie súborov cookies