Staňte sa partnerom

DISKUSIA "Ako získavať súkromný kapitál pre inovácie v zdravotníctve?"

/ Prednáška

Michal Nešpor

Crowdberry
Michal Nešpor je partnerom pre startupy v spoločnosti Crowdberry. Crowdberry spravuje viac ako 100 miliónov EUR investovaných vo viac ako 70 spoločnostiach. Michal počas svojej 17-ročnej kariéry získal cenné skúsenosti v investovaní do mladých a stredne veľkých inovatívnych spoločností, spolupracujúc s investormi aj zakladateľmi startupov. V minulosti pracoval vo venture kapitálovom fonde GCP Gamma Capital Partners so sídlom vo Viedni a bol tiež finančným riaditeľom softvérovej spoločnosti Opvizor, kde pôsobil v Európe a USA. Počas svojej kariéry riadil a dozoroval kapitálové a hybridné investície do inovatívnych spoločností na Slovensku, v Českej republike, Rakúsku, Nemecku, Švajčiarsku a Maďarsku  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Miroslav Beblavý

CB ESPRI Impact One + Zhiva
Businessman, economist, academic and consultant, State Secretary, Ministry of Labour, Social Affairs and Family, Slovakia (2002-2006), Executive Director, Slovak Governance Institute (2001-2002, 2006-2009), Member of Parliament, Slovakia (2010-2020), Senior Research Fellow, Centre for European Policy Studies, Belgium (2010-2019), CEO, CB ESPRI Impact One + Zhiva (2021- )
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Michal Matúš

Impact Nation Institute
Co-founder Impact Nation Institute - 15 rokov skúseností v oblasti IT, obchodu a management consultingu. Pomáhal stovkám firiem zväčšiť a inovovať svoje podnikanie. Osobne sa sám angažuje v investovaní, je startupový nadšenec a majiteľ niekoľkých spoločností.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Michal Jablonka

Limerock
Michal je skúsený investor a svoju prvú profesionálnu angažovanosť v oblasti rizikového kapitálu získal pred viac ako 20 rokmi. Je zakladajúcim partnerom spoločnosti Limerock, ktorá sa zaoberá poradenstvom v oblasti transakcií a rizikového kapitálu. Okrem toho, že bol kľúčovým manažérom fondu rizikového kapitálu spravovaného Limerockom, Michal spoluriadil aj fond rizikového kapitálu Zero Gravity Capital, fond PE Wood&Co a pracoval v Slovak American Enterprise Fund. Má tiež pracovné skúsenosti zo Citigroup a Deloitte. Michal získal doktorát z financií na Masarykovej univerzite v Brne.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Sandra Karabelli

Perry Talents
Sandra Karabelli riadi startupový akcelerátor PERRY TALENTS, ktorý spoluzakladala v roku 2018. V minulosti pracovala v slovenských a zahraničných startupoch pôsobiacich na globálnom trhu, kde sa venovala tvorbe a implementácii growth stratégií. Pred návratom do súkromného sektora pracovala pod prvou slovenskou Chief Innovation Officer na Úrade vlády SR, kde sa podieľala na vzniku Výskumnej a inovačnej autority s cieľom tvoriť inovačné politiky a zjednodušiť prístup k financovaniu inovačného ekosystému. Súčasne sa zameriava na priamu pomoc slovenským a českým startupom na základe svojich skúseností v oblastiach salesu, marketingu a manažmentu interných R&D projektov. Aktuálne redizajnuje aktivity a pôsobenie organizácie PERRY TALENTS podľ…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies