Staňte sa partnerom

Portál Malina – efektívny nástroj včasného zabezpečenie najvhodnejšej následnej a dlhodobej starostlivosti

/ Prednáška
Portál MALINA ako prvý národný navigátor dostupnej služby v situáciách bezvládnosti sme uviedli oficiálne do prevádzky v marci 2019. Jeho cieľom je predísť situáciám bezradnosti, zhoršenia stavu v dôsledku neskorého zabezpečenia potrebnej služby. Dôvodom jeho vzniku bol nedostatok včasnej pomoci pri posúdení potreby pokračujúcej starostlivosti v súvislosti so zhoršením zdravotného stavu a sebestačnosti ako vážny celospoločenský odborný i etický problém. Prezentovaná myšlienka posúdenia zdravotného a sociálneho stavu na základe jednoduchej aplikácie s prepojením na vyhľadanie vhodnej služby a voľnej kapacity už pri prepúšťaní pacienta z nemocnice je originálnym slovenským nápadom.

VIDEOZÁZNAM

Matúš Vecel

MLT consulting s.r.o.
Matúš Vecel pôsobí ako IT projektový manažér Portálu Malina, mimo toho poskytuje služby ako konzultant pre oblasť digitalizácie a automatizácie procesov vo firmách. Počas obdobia pandémie COVID-19 založil a riadil mobilného odberného miesto, ktoré vďaka implementácii moderných technológií patrilo medzi najefektívnejšie odberné miesta na Slovensku.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Alena Mochnáčová

ZSS Slnečný dom, n.o.
Alena Mochnáčová, DiS., MBA štatutárka pre Zariadenie sociálnych služieb Slnečný dom, n.o. , Víťaz Národnej ceny SR za kvalitu 2014, Inovatívny poskytovateľ sociálnych služieb 2023 . V rokoch 2014 až 2021 koordinovala národný projekt Senior boxy. Je spoluautorkou webového Portálu Malina v súvislosti s jeho tvorbou a vývojom. V súčasnosti pôsobí aj ako členka ekonomickej sekcie Asociácie poskytovateľov sociálnych služieb SR. 
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies