Staňte sa partnerom

DISKUSIA "Ako budujeme digitálny štát?"

/ Prednáška

Pavol Frič

ITAS
Viceprezident IT Asociácie Slovenska pre eGovernment. V roku 1986 končil vysokoškolské štúdium na Katedre počítačov Elektrotechnickej fakulty SVŠT v Bratislave. Po skončení štúdií ostal pracovať na vysokej škole a v roku 1995 obhájil kandidátsku dizertačnú prácu v oblasti umelej inteligencie. Vybudoval viacero nových predmetov a aktívne prednášal v oblasti umelej inteligencie a softvérového inžinierstva. V roku 1995 sa začal plne venovať práci v spoločnosti DITEC. Pôsobil ako riaditeľ Divízie informačných systémov. V roku 2000 bol menovaný do pozície viceprezidenta pre stratégiu. V tejto pozícii riadi rozvojové projekty spoločnosti a koordinuje súčinnosť dcérskych spoločností. Jeho hlavnými oblasťami záujmu je elektronický obchod, e-go…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Tomáš Mydliar

Dell Technologies
Od roku 2014 pôsobí v spoločnosti Dell Technologies na pozícii manažéra pre kľúčových klientov s dôrazom na digitálnu a IT transformáciu v prostredí verejnej správy. Za svoj kariérny život pracoval na viacerých pozíciách - manažérskych, obchodných a technických v oblasti informačných technológií a telekomunikácií (EMC, Oracle, Sun Microsystems, Logica, Orange, Gemalto a Astra Mobile), na Slovensku, alebo v zahraničí (Kanada, Rusko a Česká republika). Má skúsenosti s korporáciami, strednými podnikmi aj start-up spoločnosťami. Pevne verí v ľudský progres, sebadisciplínu a koncept "kaizen".
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Ján Bučkuliak

Úrad vlády SR
V súčasnosti pôsobí na Úrade vlády ako poradca predsedu vlády pre informatizáciu verejnej správy a zároveň ako generálny riaditeľ sekcie informačných technológií. Vo verejnej správe začal pôsobiť na jar 2020 ako člen Permanentného krízového štábu. Predtým pôsobil v súkromnej sfére v oblasti IT a digitálneho marketingu.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Vladimír Bednár

Ministerstvo financií SR
Vladimír Bednár pôsobí ako generálny riaditeľ sekcie informačných technológii, Ministerstva financií. Zároveň pôsobí vo viacerých dozorných a správnych radách subjektov v pôsobnosti rezortu financií. Je hlavným lídrom reformy riadenia rezortného IT. Od roku 2018 pôsobil vo viacerých manažérskych a expertných postoch Ministerstva financií, Magistrátu mesta Bratislava a Národnej agentúry pre sieťové a elektronické služby. Predtým pôsobil v súkromnom sektore ako konzultant pre verejný a súkromný sektor najme v GIS a Finančných IT systémov. Vyštudoval Medzinárodne vzťahy a Geodéziu kartografiu a kataster.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Michal Ilko

Sociálna poisťovňa
Michal Ilko zastáva funkciu generálneho riaditeľa Sociálnej poisťovne od 1. apríla 2022. Je dlhoročným odborníkom v oblasti IT služieb. Má bohaté skúsenosti s navrhovaním a zavádzaním nových informačných riešení, či modernizáciou pôvodných systémov. Implementoval niekoľko strategických projektov na národnej a nadnárodnej úrovni.   V období 2020 až 2022 zastával funkciu riaditeľa sekcie informatiky v Sociálnej poisťovni, kde sa zameral na nastavenie investičného plánu sanácie technologického dlhu IT infraštruktúry spoločnosti a vytvorenie dátovej kancelárie na zlepšenie využívaní dát pre podporu manažérskeho rozhodovania. V rokoch 2011 až 2020 pôsobil v spoločnosti Merck, spol. s.r.o. ako senior IT/CRM špecialista, kde sa následne vypr…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Ladislav Kovár

Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR
Ladislav Kovár pôsobí ako riaditeľ odboru riadenia e-Governmentu na Ministerstve investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR. Viac ako 20ročnú kariéru strávil v IT, začínal vo verejnej správe. Po ukončení právneho vzdelania sa zameriava najmä na prienik informačných technológií a práva. Právo uplatnil ako zodpovedná osoba na Univerzite Komenského, pôsobil aj ako predseda klubu DPO na vysokých školách, ktorý spoluzakladal. Viedol tím pre riešenie bezpečnostných incidentov a zabezpečoval kybernetickú bezpečnosť viacerých projektov.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies