Staňte sa partnerom

DISKUSIA "Umelá inteligencia v rádiológii"

/ Prednáška

Kamil Zeleňák

Univerzitná nemocnica Martin
Doc. MUDr. Kamil Zeleňák, PhD. FCIRSE je prednostom Rádiologickej kliniky JLF UK a Univerzitnej nemocnice Martin. Špecializuje sa na liečebné neurointervenčné vnútrocievne zákroky a viaceré z nich realizoval ako prvý na Slovensku. Je čestným členom Českej rádiologickej spoločnosti, predsedom Výboru pre umelú inteligenciu a robotiku Európskej spoločnosti miniinvazívnej neurologickej terapie (ESMINT), členom Výboru intervenčnej neurorádiológie Európskej neurorádiologickej spoločnosti a viceprezidentom Slovenskej rádiologickej spoločnosti.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Víťazoslav Belan

Dr.Magnet
V rádiológii je zameraný na diagnostiku pomocou CT a MR od  ich začiatkov na Slovensku ( 1982, 1992 ) na Rádiologickej klinike UNB ( Prednosta do r. 2012),  od r. 2012 ako vedúci lekár MR pracoviska Dr. Magnet pracovisko  Kramáre. V súčasnosti pracuje ako  CIO ( Chief Innovation Officer), Pro Diagnostic Groupe a rádiológ Dr. Magnet pracovisko Kramáre. V oblasti AI v rádiológii je známy jeho prínos so zavedením produktov AI v MR do rutinnej diagnostickej praxe ( MR volumetria v oblasti sclerosis multiplex, demencie a mozgovej  traumy - IcoBrain, kvantifikácia fibroinflamácie, tuku a železa v pečeni pomocou MR- LiverMultiScan, najnovšie využitie AI v diagnostike karcinómu prostaty- Quantib Prostate)  
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Valerio Da Ros

ESMINT
2008: Magisterský titul v odbore medicína a chirurgia na Univerzite „Tor Vergata“, Rím 2009 – 2014 : Stáž v odbore diagnostického zobrazovania na tej istej univerzite „Tor Vergata“, Rím 2015: Klinický a výskumný grant od AINR (Associazione Italiana di Neuroradiologia). 2014 – 2017: PhD. „European Lebel“ v odbore „Biotechnológia a translačná medicína“ na Univerzite v Ríme „Tor Vergata“, Rím, dva roky v Univerzitnej nemocnici Bicetre na Univerzite Paris-Saclay; hlavné zameranie výskumu: liečba akútnej ischemickej cievnej mozgovej príhody. Názov záverečnej práce: Trombektómia alebo intravenózna trombolýza u pacientov s NIHSS 5 a menej? 2016 - 2017: Praktický atašé v Centre NEURI - Bicetre Hospital, oblasť neurovedy v odbore „Hlava a krk…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies