Staňte sa partnerom

GIS PORTÁL ISS – vyskúšajte si GIS v prostredí internetu

/ Prednáška

Všetci vnímame trendy modernej informačnej spoločnosti, ktoré smerujú k čoraz širšiemu využívaniu internetu ako globálnej siete pre distribúciu informácií. Aj vďaka stratégii informatizácie a vypracovanému operačnému programu Základná infraštruktúra sa našej spoločnosti postupne darí lepšie zavádzať prístup k internetu nielen v komerčnej sfére, ale aj v organizáciách verejnej správy a samosprávy.

Cieľom prednášky je informovať o možnosti využívania nielen tradičných „internetových“ informácií, ale aj geografických dát prostredníctvom GIS Portálu ISS prevádzkovaného priamo v sieti internet a umožniť tak širokému okruhu používateľov získať od internetovej aplikácie čiastočnú pridanú hodnotu, ktorú mu dávajú priame investície do Geografických informačných systémov.

Ako firma, ktorá realizuje Informačný systém samosprávy (ISS) pre viac ako 50 úradov miestnej samosprávy si uvedomujeme, že najmä v oblasti menších samosprávnych úradov je často krát nemožné vyčleniť nemalé finančné prostriedky na informačné systémy pre evidenciu a využívanie geografických údajov. Predstavujeme preto riešenie, ktoré svojou jednoduchosťou a nenáročnosťou, ale hlavne dostupnosťou prostredníctvom „všade prítomného“ internetu prinesie GIS priamo do Vášho počítača.

Branislav Bálint

NESS Slovensko, a.s.
V súčasnosti pôsobí v spoločnosti NESS Slovensko, a.s. na pozícii Senior Sales Manager a konzultant pre oblasť informatizácie regionálnej a miestnej samosprávy a zdravotníctva. Viac ako 10 rokov sa venuje problematike informačných systémov najmä v oblasti verejnej správy a samosprávy. Do mája 2009 zastával pozíciu obchodného riaditeľa v slovenskej IT spoločnosti CORA GEO, s.r.o., ktorá je jedným z hlavných dodávateľov ERP a GIS riešení pre slovenskú samosprávu ako aj realizátorom geografických a prevádzkovo-technických informačných systémov pre priemyselnú sféru.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies