Staňte sa partnerom

Corona-free Jarná ITAPA 2021: Testovanie a hygienické opatrenia

Kozmické patenty NASA, najmodernejšie snímače, ale aj slovenská vynaliezavosť. To najlepšie zo sveta sa spojí na podujatí ITAPA, aby vzniklo dokonalé corona-free prostredie. Aby sme dokázali, že technologické inovácie, ale aj zodpovednosť nás všetkých, dokáže poraziť COVID-19.

Upozorňujeme účastníkov konferencie Jarná ITAPA 2021, že na základe aktuálne platnej vyhlášky ÚVZ, je potrebné, aby sa každý účastník preukázal negatívnym antigénovým alebo PCR testom nie starším ako 12 hodín, prípadne potvrdením o prekonaní COVID, resp. potvrdením o očkovaní.

 

Testy je potrebné si zabezpečiť vo vlastnej réžii. Rúška alebo respirátory sú samozrejme povinné.

Prehľad otvorených štátnych mobilných odberových miest pre otestovanie sa.


Počas podujatia bude zabezpečené nasledovné:

Vstup na podujatie
 
  • Kontrola symptómov a dezinfekcia rúk. Ihneď pri vstupe účastníkom zmeria teplotu prístroj SANOstation. Vďaka najmodernejším snímačom je meranie teploty rýchle a presné. SANOstation zastaví ľudí, ktorí majú teplotu nad 37,2 °C a ľudí, ktorí nemajú nasadenú rúško. SANOstation zároveň vyzve ľudí, aby využili zabudovanú dezinfekciu rúk.

Prostredie bez vírusov
  • Molekulárny štít. Vytvorenie molekulárneho štítu zabezpečí ActivePure®, technológia patentovaná NASA, ktorá sa využíva na udržovanie sterilného prostredia na Medzinárodnej vesmírnej stanici. Technológia jednak filtruje a čistí vzduch v priestore konferencie, ale najmä na princípe fotokatalytickej oxidácie vytvára špeciálne molekuly - silné oxidanty, ktoré pri kontakte neutralizujú všetky patogény, vrátane koronavírusov. Zariadenie tieto oxidačné molekuly pumpuje do priestoru. Človek je tak vďaka ActivePure® doslova obklopený neviditeľným molekulárnym štítom, ktorý ho chráni aj v prípade, ak sa stretne s infikovanou osobou. Technológia je úplne neškodná voči ľuďom aj rastlinám. Na Jarnej ITAPA bude takto upravený vzduch všade, vrátane konferenčných sál a priestorov pre občerstvenie.  
  • Dezinfekcia povrchov. Zabezpečíme kompletnú dezinfekciu povrchov priestorov, nielen pred samotným podujatím, ale aj počas neho. Dezinfekciu v spoločných priestoroch zabezpečí tiež technológia ActivePure®, ktorá má schopnosť pomocou generovaných oxidačných molekúl eliminovať na všetkých povrchoch až 99,98 % patogénov. V priestoroch,  kde  ActivePure® nebude mať dosah (napríklad na toaletách) sa budú pravidelne ručne dezinfikovať povrchy. Mikrofóny sa budú dezinfikovať po každom použití.

ITAPA za 20 rokov svojej existencie priniesla množstvo skvelých projektov, nových kontaktov a vizionárskych spíkrov. Budeme v tom pokračovať aj naďalej a veríme, že sa k nám pridáte aj Vy! Tešíme sa opätovne umožnené osobné stretnutia 10. júna 2021 v hoteli Crowne Plaza v Bratislave.






 
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies