Staňte sa partnerom

ITAPA Online Matchmaking aj v roku 2021 – získajte nové B2B kontakty

Ste unavení z cold calls a hľadania firiem, ktoré by možno mohli mať záujem o vaše produkty alebo služby?

Hľadajte obchodných partnerov tam, kde o vás bude záujem. Napríklad na ITAPA Online Matchmaking - virtuálnom networkingovom podujatí. Tu si viete vopred dohodnúť cielené biznis stretnutia s ľuďmi z iných firiem, ktorí rovnako ako vy hľadajú partnerov na obchodnú spoluprácu.

ITAPA Online Matchmaking je sprievodné podujatie Medzinárodného kongresu ITAPA 2021, vďaka ktorému si viete dohodnúť stretnutia s účastníkmi kongresu aj formou online mítingu.

Či už ste startup, ktorý má skvelý produkt a hľadá investorov alebo hľadáte nové obchodné kontakty a príležitosti, vyskúšajte túto jedinečnú možnosť networkingu. Už viac nemusíte náhodne oslovovať ľudí – na platforme ITAPA Online Matchmaking si priamo dohodnete stretnutie s ľuďmi, ktorí sú pre vás zaujímaví.

Ako to funguje?
Matchmaking je rýchle online stretnutie, počas ktorého získate o človeku, s ktorým sa stretávate, základné informácie a nadviažete úvodný kontakt.
  1. Bezplatne sa registrujte.
  2. Za pár minút si vytvorte svoj profil, kde uvediete základné informácie: svoje meno, názov spoločnosti, čomu sa venuje a čo viete ponúknuť.
  3. Pozrite si zoznam registrovaných.
  4. Ak vás niektorý z kontaktov zaujal, pošlite mu žiadosť o stretnutie.
  5. Video stretnutia sa uskutočňujú 10. a 11. novembra 2021.
  6. Na realizáciu stretnutia nepotrebujete nič inštalovať, jednoducho kliknete a pripojíte sa. Systém video hovorov sa podobá na Skype.
  7. Odporúčame si pred stretnutím pripraviť krátke predstavenie vašej spoločnosti a sumár vašich očakávaní od stretnutia. Takto bude vaše online stretnutie maximálne efektívne.

Aké sú skúsenosti účastníkov online B2B stretnutí?
„Stretnutie ľudí naživo na konferencii je oveľa príjemnejšie, ale som rád, že existuje aj táto forma,“  povedal v dotazníku účastník kongresu ITAPA 2020, ktorý možnosť B2B Matchmakingu využil.

Podujatie je organizované v spolupráci so Slovak Business Agency. Vďaka tejto spolupráci a online formátu sa môžu slovenské spoločnosti aj počas pandémie stretávať s biznis kontaktmi zo zahraničia.

https://itapa-online-matchmaking-2021.b2match.io/

 
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies