Staňte sa partnerom

Norbert Kouwenhoven

IBM GBS Partner, IOT NE&SW Leader Customs, Borders & Revenue Management, IBM Europe
Norbert Kouwenhoven je Riaditeľom (partner) v spoločnosti IBM Global Business Services. Zastáva pozíciu Solutions Team Leader pre Európu, Blízky Východ a Afriku pre vybrané oblasti biznis riešení spoločnosti IBM: Riadenie ciel, hraníc a výnosov (Customs, Borders and Revenue  Management).

Spoločnosť IBM, ako popredný globálny hráč v tomto sektore, uplatňuje svoje zdroje v sektoroch, kde je najväčším sektorom oblasť verejnej správy. Customs, Borders and Revenue  Management  je podstatnou časťou týchto aktivít, pričom sa projekty realizovali v rámci územia USA, AP a EMEA. V rámci výkonu svojho postavenia je členom Predstavenstva GBS pre verejný sektor pre krajiny EMEA a podieľal sa na mnohých väčších a menších projektoch v segmente aktivít v oblasti verejných/súkromných informácií.

Zodpovedá za riadenie a rozvoj všetkých konzultačných aktivít spoločnosti IBM v colných a daňových agentúrach a v oblasti verejnej bezpečnosti (Ministerstvo vnútra, spravodajské služby, justícia, polícia). Patria tam projekty v Dánsku, Holandsku, Českej republike, Taliansku, Rakúsku a inde.

Podieľa sa na príprave vízií a usmernení v oblasti verejnej správy vo všeobecnosti, priebežne publikované v Bielych knihách spoločnosti IBM. Je autorom Bielej knihy „Vyrovnávanie a optimalizácia zjednodušovania obchodu a integrity hraníc“ (Balancing and Optimizing trade facilitation and border integrity), ktorá sa venuje tematike ciel, prístavov a bezpečnosti a nedávno publikovanej Bielej knihy „Riadenie identity v 21. storočí“ (Identity Management in the 21th Century).
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies