Staňte sa partnerom

Juraj Pavol

Product&Account Manager, QBSW, a.s.
Po štúdiu na Fakulte elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave so zameraním na optické komunikačné systémy pracoval na rôznych konzultantských pozíciách v oblasti informačných technológií najprv v telekomunikačnom a neskôr vo finančnom sektore.
V súčasnosti pracuje ako Product & Account Manager v spoločnosti QBSW, zameranej na zákazkový vývoj softvéru, kde sa venuje systémom na podporu finančného riadenia a manažérskym informačným systémom.
  • Efektívne riadenie IT služieb v zdravotníctve   |   Kongres ITAPA 2009: Art of eServices

    Praktické skúsenosti z optimalizácie manažmentu IT služieb v prostredí University Medical Centre Ljubljana, Slovinko.

  • Programové rozpočtovanie v prostredí samospráv   |   Kongres ITAPA 2008: Breaking with Traditions
    Organizácie štátnej a verejnej správy, rozpočtové a príspevkové organizácie a ďalšie inštitúcie na Slovensku, ale aj v zahraničí, každoročne zápasia so svojím údelom prípravy rozpočtu. Táto zdanlivo jednoduchá problematika prináša množstvo komplikovaných situácií, ktorým možno predísť elektronickým zautomatizovaním prípravy rozpočtu.

    Predmetom prednášky bude objasnenie a zjednodušenie procesov súvisiacich s tvorbou rozpočtov v prostredí samospráv, využitím automatizovaného softvérového riešenia prípravy rozpočtu (QBSW Budget Preparation). Rozpočet samosprávy je strednodobým ekonomickým nástrojom finančnej politiky štátu. Obsahuje príjmy a výdavky, v ktorých sú vyjadrené vzťahy k obyvateľom, právnickým a fyzickým osobám pôsobiacim na území obce alebo vyššieho územného celku (VÚC) vyplývajúce zo zákonov a z iných všeobecne záväzných nariadení a zmlúv. Rozpočet samospráv zahŕňa aj finančné vzťahy štátu k rozpočtom obcí a k rozpočtom VÚC.
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies