Staňte sa partnerom

Prihláste svoju prezentáciu na Medzinárodný kongres ITAPA 2016

ITAPA vám ponúka jedinečnú príležitosť prezentovať svoje riešenia a projekty pred vyše 600 účastníkmi odbornej komunity.

Využite priestor, ktorý ITAPA ponúka riešiteľom úspešných projektov v oblasti informačných technológií a digitalizácie spoločnosti. Predstavte svoje nápady odbornej komunite a inšpirujte verejnosť unikátnymi projektami, ktoré našu krajinu posúvajú ďalej.

Môžete tak prispieť  k rozvoju digitalizácie na Slovensku, ovplyvniť svojimi skúsenosťami vládnu stratégiu do roku 2020 a zmeniť vďaka novej perspektívnej technológii charakter nášho eGovernmentu!

Zaujali sme vás? Tak potom nemôžete chýbať na jubilejnom 15. ročníku jesenného Kongresu ITAPA 2016. Zapojte sa do aktuálnej výzvy na prihlásenie prednášky a predstavte svoje produkty, projekty, či nápady profesionálom zo Slovenska aj zahraničia.

Ukážte, čo viete, čo chcete a čo ste už dokázali! Zapojte sa do programu a diskusií, v ktorých sa stretávajú kľúčoví predstavitelia politického a profesionálneho života. Určujte budúce trendy a smerovanie digitalizácie verejnej správy.

Neváhajte sa prihlásiť už teraz, kým je ešte priestor. Vybraný prihlasovatelia - inovátori, experti, predstavitelia verejných a odborných inštitúcií, ako aj IT spoločnosti budú môcť obohatiť program jesenného Kongresu, ktorý podlieha pravidelným aktualizáciám. Nepremeškajte príležitosť a využite výzvu na prihlásenie prednášky najneskôr do 9. septembra 2016

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies