Staňte sa partnerom

Graham Colclough

Capgemini, Vice President
Graham pracoval počas celej svojej kariéry na medzinárodnej úrovni. Najprv cez štyri kontinenty pre ropný a benzínový gigant Shell potom pre spoločnosť Capgemini. V súčasnosti vedie globálne aktivity spoločnosti Capgemini v rámci miest a regiónov, Európskej komisie a eGovernmentu, kde čerpá zo svojich rozsiahlych skúseností v oblasti verejného sektora, stratégie, transformácie a technologických programov na vedenie a podporu medzinárodných projektov.

Graham rád vyvíja myšlienkové vodcovské pozície vhodné na riešenie problémov budúcnosti verejných služieb, mestskej samosprávy, transformácie zákaznicky orientovaných služieb, mestskej mobility, cloud computingu a podobne.

Graham je pravidelným spíkrom a moderátorom na konferenciách a podujatiach orientovaných na verejnú správu a mestské záležitosti.

 
  • Smarter cities   |   Kongres ITAPA 2013: Putting IT together
    Čo mestá potrebujú sú nápady. Všetko ostatné nie je nič viac ako technológia

    Prečo by vám prednáška nemala uniknúť?
    Svetový vizionár konceptu smart cities prinesie nový a čerstvý pohľad na to, ako uchopiť informatizáciu miest a obcí.  Nechajte sa inšpirovať príkladmi tých najlepších. Prednáška by nemala uniknúť nikomu, kto hľadá cesty a nápady ako využiť IKT pre rozvoj miest a obcí.


    Anotácia:
    „Smart cities“ je pojem, ktorému sa dostáva veľa pozornosti. Fakt, že sa potrebujeme pozrieť na transformáciu viacerých systémov v našich mestách, aby mohli čeliť výzvam budúcnosti, je dnes menej sporný; to, že technológia v tom zohráva dôležitú rolu je taktiež menej sporné; čo ale chýba sú dobré nápady a prostriedky, ktoré posunú veci vpred – spôsobom zásadných zmien v súlade s výzvami, akým čelíme.

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies