Staňte sa partnerom

Gerhard Hackl

Siemens Business Service, Rakúsko
V najrôznejších etapách  vývoja softvéru v SAGÖ PSE je Siemens Business Services od roku 2000 zodpovedný za poskytovanie bezpečnostných služieb pre Siemens AG Rakúsko a jej väčšinové účasti , ako aj za  mnohé  zákaznícke projekty bezpečnosti IT  v rakúskom a medzinárodnom  prostredí. 

Sú v tom zahrnuté aj vedenia projektov  pre poskytovanie služieb Security Scan na celom svete, ako aj vybudovanie  celosvetových koncernových služieb Scan  pre Siemens.

V rámci  organizácie SAGÖ IS je v súčasnosti v oblasti bezpečnosti informácií zodpovedný za celú oblasť Operational Service SBS Rakúsko vrátane  3 výpočtových centier. 
  • Služby informačnej bezpečnosti   |   Kongres ITAPA 2004
    1. Úvod do problematiky - Informačná bezpečnosť a jej nutnosť - Momentálna situácia, vývoj a budúcnosť 2. Hrozby z "vonka" - Hrozby (Hacking, Vírusy, Spam a DoS-utoky) - Bezpečnostné riziká 3. Ako sa dá chrániť? - Bezpečnostné opatrenia (Firewall, IDS, Outsourcing) - Riešenia - Flash Check 4. Bezpečnosť - úloha manažmentu - Manažment rizika (Prečo? Pomôcky a smernice) - Obsiahla bezpečnosť (Organizačná-, fyzická- a informačná bezpečnosť) 5. Best Practise
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies