Staňte sa partnerom

Bart de Witte

IBM General Business, CEE Business Devel. Executive, Healtcare
Bart de Witte pôsobí v oblasti elektronických zdravotných služieb. Od júla 2010 vedie segment zdravotnej starostlivosti pre IBM v regióne CEE a je členom globálneho zdravotníckeho tímu. Zodpovedá za inovácie v oblasti zdravotnej starostlivosti, s dôrazom na kvalitné služby pacientom.
Vo svojej predošlej pozícii zodpovedal za strategický rozvoj v švajčiarskom segmente  zdravotnej starostlivosti a niektoré prelomové inovácie. Bart bol dôležitým členom globálnej Rady zdravotnej starostlivosti SAP, Švajčiarskej najvyššej poradnej eHealth rady a zakladajúcim členom švajčiarskeho IG eHealth. Viac ako päť rokov sa Bart de Witte venuje presadeniu SOA v zdravotnej starostlivosti, pomáha pri vytváraní inovatívnych príležitostí, ktoré využívajú nové technológie a aktívne ich distribuuje kľúčovým strategickým zákazníkom.
Viac ako dva roky Bart aktívne napomáha rozvoju eHealth 2.0 v Európe. Má viacero univerzitných titulov (fyzioterapia a šport, dentálna medicína). Študoval v Belgicku na Hogeschool Antwerpen a Vrije Universiteit Brussel. Počas posledných rokov sa venoval viacerým postgraduálnym kurzom na národných a medzinárodných obchodných školách vrátane Harvard Business School. Býva v Bratislave. Jeho ďalšie aktivity zahŕňajú IT konzultácie pre významné nemocnice v regióne EMEA, konzultácie pre ministerstvá zdravotníctva a aktívna účasť na významných kongresoch.


Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies