Staňte sa partnerom

DISKUSIA "Environmentálne priateľské digitálne technológie"

/ Prednáška

Stanislav Chlepko

NEXINEO
Ing. Stanislav Chlepko má ukončené vysokoškolské vzdelanie na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave. Má za sebou 5 rokov praxe ako obchodný manažér v spoločnosti zaoberajúcej sa výstavbou dátových centier, 3 roky praxe ako kľúčový manažér v celosvetovej zahraničnej korporácii a je zakladateľ spoločnosti NEXINEO s.r.o., ktorú aj 8 rokov manažérsky vedie. V roku 2019 absolvoval Ing. Stanislav Chlepko dvoj-mesačný medzinárodný akceleračný program iLOG Accelerator v Tel Aviv, zameraný na rozvoj medzinárodného podnikania. 
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Ľubomír Labanc

IBM
​​​​​​V súčastnosti je zodpovedný za predaj serverov v spoločnosti IBM Slovensko. V IBM pôsobí tri desaťročia. Svoje profesionálne pôsobenie začal v základom výskume na Slovenskej akadémii vied. Ďalšie pozície boli spojené s implementáciou rozsiahlych projektov najskôr na technických a architektonických, neskôr v obchodných a manažérskych postoch v IBM. Vo svojom pôsobení participoval na implementácii viacerých projektov kritickej infraštruktúry štátu. V súčasnosti pôsobí aj ako člen prezídia ITAS.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Ján Mihálik

DCpro
Ján Mihálik ukončil štúdium v roku 1993 na Fakulte elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave. Po 10 rokoch pôsobenia v IBM Slovensko založil v roku 2008 vlastnú spoločnosť DCpro s. r. o., ktorá sa výhradne venuje poradenským, projekčným a inžinierskym službám na budovanie dátových centier (DC) a ich podpornej nonIT infraštruktúry. Aktuálne sa podieľa na príprave investičných zámerov a projektovej dokumentácie pre dátové centrá so zameraním na vysokú efektivitu spotreby elektrickej energie a minimalizáciu negatívnych vplyvov na životné prostredia. Je držiteľom certifikátov od medzinárodných organizácií The Uptime Institute a TIA942. Ďalšou oblasťou jeho činnosti je projektové riadenie fyzických relokácií, prípadne dátových migrácií I…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi

Miloš Šajbidor

Smarthead
Vedúci predaja v spoločnosti SmartHead. Skúsený, viacjazyčný obchodný manažér s viac ako 20-ročnými skúsenosťami vo vedení podnikov v technologickom sektore. Uznávaný pre preukázanie prirodzeného nadania pre nové a rozvíjajúce sa technológie, ako aj pre nadviazanie širokého spektra vzťahov a získavanie nových obchodov.
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies