Staňte sa partnerom

Informácie o partnerovi

Pod značkou GAMO poskytujeme komplexné IT riešenia, in-house kapacity pre konzultácie a služby na zvýšenie úrovne kybernetickej odolnosti IT prostredia. Riadime sa legislatívnymi požiadavkami kybernetickej a informačnej bezpečnosti. Dohliadame, aby všetky nasadzované technológie, aplikácie či systémy zodpovedali vysokým nárokom na IT bezpečnosť, spoľahlivú ochranu a zabezpečenie dát. 

Stratégiou GAMO a.s. je dlhodobé pôsobenie na trhu, ktoré je podporené vysokou kvalitou služieb. S viac ako 30-ročnou históriou sa špecializujme na vývoj softvérových riešení, bezpečnosť sietí a informačných systémov, outsourcing IT a monitoring prevádzky a bezpečnosti. Klientom poskytujeme služby kybernetickej bezpečnosti - SECaaS: bezpečnostné audity, testovanie zraniteľností, služby bezpečnostného operačného centra L1, L2 a L3, rôzne nástroje SIEM a bezpečnostné riešenia Microsoft 365 alebo riešenia ESET. Máme vybudované vlastné cloudové riešenie, založené na plne virtualizovaných technológiách, spĺňajúce medzinárodné štandardy v oblasti bezpečnosti a spoľahlivosti. Prevádzkujeme SOC - Security Operation Center na báze zdieľaných služieb v spolupráci s nadnárodným partnerom.

Stále treba mať na zreteli, že špecialisti na kybernetickú bezpečnosť nie sú zárukou toho, že vás útočníci nenapadnú, ale sú expertmi na riziká, ktoré prostredníctvom bezpečnostných opatrení eliminujú. 

Neváhajte a konzultujte s GAMO ako k zabezpečeniu IT pristupovať, správne uchopiť tému kybernetickej bezpečnosti a eliminovať zraniteľnosti a bezpečnostné riziká firmy.

Sledujte nás na sociálnych sieťach: LinkedIn, Facebook.
Nastavenie súborov cookies