Staňte sa partnerom

Jozef Vyskoč

Fakulta informatiky, Paneurópska vysoká škola. Bratislava

Jozef Vyskoč vyštudoval Prírodovedeckú fakultu UK v Bratislave (smer Teoretická kybernetika) a University of Rochester, Rochester, NY, USA (MSc. in computer science). PhD. vo vednom odbore Podnikový manažment získal na Fakulte managementu UK v Bratislave.

Špecialista informačnej bezpečnosti a audítor pradenskej spoločnosti VaF, s.r.o. Externý prednášajúci (predmet Informačná bezpečnosť) na Fakulte managementu UK v Bratislave a Fakulte informatiky Paneurópskej vysokej školy v Bratislave. Od r. 1996 držiteľ certifikátu CISA (Certified Information Systems Auditor) – prvý v Slovenskej republike. Od r. 2008 „admitted technical expert“ pre posudzovanie vhodnosti IT produktov a IT podporovaných služieb pre udelenie certifikátu European Privacy Seal, ako jediný v Slovenskej republike

Reprezentuje Slovenskú republiku v IFIP (International Federation for Information Processing) Technical Committee on Security and Privacy Protection in Information Processing Systems - IFIP TC11. Člen pracovnej skupiny „Legal and Security Issues Special Interest Network“ CEPIS (Council of European Professional Informatics Societies). Člen programových výborov viacerých medzinárodných konferencií z informačnej bezpečnosti.

 

Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies