Staňte sa partnerom

Frank Yu-Hsieh Sung

Deputy Minister Research, Development and Evaluation Comission (RDEC), Executive Yuan (The Cabinet), Taiwan (R.O.C.)
Dr. Sung pracuje vo vládnej komisii pre výskum, vývoj a  hodnotenie. Pôsobí tiež ako mimoriadny professor na Chuan-Yuan University.
Dr. Sung pracuje pre RDEC od roku 1985 v oblasti e-Governmentu, hodnotenie činnosti vlády a vládnych reform. Od roku 1996 bol ústrednou postavou projektu “Electronic Government” zameraného na vývoj, koordináciu a urýchlenie eGovernmentu na Taiwane. V posledných štyroch rokoch sa zaoberal podporou zefektívnenia procesov vládnych organizácií, ktoré vyžaduje kombináciu strategického používania IKT a administrácie v štátnej správy.
Dr. Sung má tiež rozsiahle skúsenosti z mnohých projektov informačných systémov v štátnej správe vrátane automatizácie samosprávnych úradov, certifikačnej autority, výmeny úradných dokumentov, poskytovanie automatizovaných služieb a vládne plány/programy nastavenia výkonu siete, atď.
Dr. Sung má titul B.S. z Chung-Hsing University získal titul B.S., M.P.P. z  University of Michigan, USA a Ph.D. v obore obchodnej správy z Cheng-Chu University, Taiwan. Dr. Sung často prednáša na mnohých štátnych výukových programoch určených pre zamestnancov štátnej správy.
  • Informatizácia spoločnosti a eGovernment na Taiwane   |   Kongres ITAPA 2008: Breaking with Traditions

    Taiwan pracuje na infraštruktúre pre eGovernment od roku 1997. Taiwan vyvinul viacero úspešných web služieb, ako vypĺňanie daní z príjmu na internete s digitálnymi certifikátom, štátny eProcurement a elektronická výmena oficiálnych dokumentov. Od začiatku roku 2008 sa Taiwan sa usiluje o rozšírenie inovatívnych, integratívnych, okamžitých, interaktívnych a individualizovaných elektronických služieb pre všetkých občanov.
    Podľa medzinárodného prieskumu eGovernmentu na americkej Brown University sa Taiwan od roku 2001 radí medzi top 5. Technologické vylepšenia sprevádzajú zefektívnenia administratívnych procesov s cieľom dobre fungujúceho a efektívneho štátu. 

     



Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies