Staňte sa partnerom

Program - Kongres ITAPA 2008: Breaking with Traditions

17:30
Networking
11:30
Sekcia 1
E-Government 2.0 - Breaking with Traditions
Hlavný strategický diskusný panel sa nesie v duchu motta celého kongresu "Government 2.0 - Breaking with Traditions". Čo sa chystá dnes a zajtra v Európe, Ázii, či Amerike? Ktorý svetadiel je dnes lídrom v eGovernmente? Čo sú proaktívne služby a aké prevratné zmeny priniesli do poskytovania služieb? Kto sú dnešní európski lídri a v čom spočíva tajomstvo ich úspechu? Ako na to zareaguje Slovensko? To sú otázky, na ktoré budú odpovedať renomovaní spíkri zo zahraničia a reprezentanti SR. V diskusii nabitej excelentnými osobnosťami bude veselo, vážne aj dusno, nenechajte si ju ujsť.
Elektronická identita
V paneli budú na príkladoch úspešných projektov prezentované najnovšie trendy a skúsenosti so správou elektronickej identity.
Informačné systémy na podporu krízového manažmentu
Komunikácia a výmena informácií je v krízových situáciách kľúčová. V paneli budú prezentované zaujímavé projekty, ktoré boli v tejto oblasti nedávno uskutočnené a tiež technológie, ktoré slúžia na podporu komunikácie počas krízových situácií.
13:00
Obed
15:30
Coffe-break
16:00
Sekcia 2
Nový život (VS) s digitálnou televíziou
Digitalizácia TV je nielen aktuálnou témou z pohľadu nových možností zábavy, vzdelávania a kultúry, ale občanom môže priniesť aj nové služby. Panel sa zameriava práve na to, čo znamená digitalizácia pre verejnú správu, pre občanov, pre ich každodenný život. Počas diskusie sa téma digitalizácie pretrasie zo všetkých strán a panelisti sa dotknú najmä nasledovných tém: • Čo nové prinesie digitalizácia TV pre občanov? • Možnosti nových služieb z pohľadu verejnej správy • Požiadavky a predpoklady na digitalizáciu a poskytovanie nových služieb • Dostupnosť služieb pre koncových prijímateľov • Príklady z iných krajín
Geoinformačné systémy
16:00
Vladimír Benko,
Martin Tuchyňa, Slovenská agentúra životného prostredia
Horúce novinky v GIS - čo nás čaká a neminie
16:00
Róbert Fencík, Slovenská asociácia pre geoinformatiku
Geoaplikácia roka 2008
Ako na efektivitu? (v procesoch, manažmente, workflow)
Prednášajúci budú v paneli prezentovať svoje skúsenosti a poznatky v oblasti efektivity procesov, workflow a manažmentu v elektronických službách a eGovernmente.
14:00
Keynote 3
09:00
Slávnostné otvorenie kongresu ITAPA 2008 - úvodné príhovory
09:30
Keynote 1
11:00
Coffe-break

Nastavenie súborov cookies