Staňte sa partnerom

Program - Medzinárodný kongres ITAPA 2017: Technology & HumanITy


07:30
REGISTRÁCIA ÚČASTNÍKOV
08:30
8:30 - 10:00 Bezpečnosť v digitálnom svete / London
Doména kybernetickej bezpečnosti je jednou z najdynamickejšie sa vyvíjajúcich oblastí digitálneho sveta. Dôvod? Jedná sa o prierezovú tému. Na jej vývoj mali a majú vplyv mnohé digitálne technologické trendy – na počiatku digitálnej éry to bolo masové rozšírenie osobných počítačov, následne to bolo prepojenie stoviek miliónov zariadení prostredníctvom siete Internet, v súčasnosti je to masové využívanie tzv. Big Data a technológie cloudu. V blízkej budúcnosti to budú fenomény ako internet vecí (IoT), umelá inteligencia alebo kvantové počítanie.

V paneli „Bezpečnosť v digitálnom svete“ budú diskutovať významní svetoví odborníci, manažéri a stratégovia o tom, aké najväčšie výzvy nás čakajú v horizonte 10 rokov, a to najmä v oblasti kybernetickej bezpečnosti - či je kybernetický svet budúcnosti (ktorý nás mimochodom čaká), bezpečnejší/nebezpečnejší, alebo je len jednoducho iný, komplexnejší, rýchlejší a sofistikovanejší? Viac sa už dozviete na kongrese ITAPA 2017.
 
10:00
Coffee Break
10:20
10:20 - 12:00 Dáta vo verejnom sektore / London
V rámci tejto plenárnej časti bude predstavených niekoľko kľúčových best practices  využívania tzv. veľkých dát (Big Data), dátovej analytiky a umelej inteligencie pre lepšie a efektívnejšie rozhodovanie a optimalizáciu vo verejnej správe, zdravotníctve a taktiež v kontexte synergie verejnej správy a súkromného sektora.
12:00
Obed
13:00
SEKCIA 2
14:30
Prestávka
14:45
14:45 - 15:50 eGovernment a rozvoj elektronických služieb na Slovensku / London
V plenárnej časti eGovernment a rozvoj elektronických služieb na Slovensku budú predstavené viaceré zaujímavé témy. Bude to pohľad na pokračujúce strategické aktivy a projekty Úradu podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu. Ďalej sa pozornosť zameria na konkrétne dôležité prvky, ktoré sú kľúčové pre fungovanie eGovernmentu a elektronických služieb: eID karta, nástroje Enterprise architektúry, Cloud a profesionálne ľudské zdroje. Na záver tradične nastaví zrkadlo aktivitám informatizácie platforma Slovensko.digital.
15:50
Výročný okrúhly stôl
Úvodné slovo
Alena Kuišová a Lucia Kondáš

MARTINA SLABEJOVÁ, Úrad podpredsedu vlády SR pre investície a informatizáciu
EMIL FITOŠ, ITAS
DENISA SAKOVÁ, Štátna tajomníčka MV SR
MARTIN SŮRA , ATOS IT Solutions and Services
ZDENKO  BÖHMER, DXC Technology
ĽUBOR ILLEK, Slovensko.Digital
SAMUEL ARBE, Ministerstvo vnútra SR
MILAN IŠTVÁN, Partnerstvá pre prosperitu
PAVOL FRIČ, Ditec 
PETER ÁGH, Asociácia prednostov úradov miestnej samosrpávy SR

Videozáznam
 
17:00
Slávnostné ukončenie kongresu s čašou vína a TOMBOLA


Nastavenie súborov cookies