Staňte sa partnerom

Zita Táborská

Úrad pre verejné obstarávanie SR, predsedníčka
 Do funkcie predsedníčky Úradu pre verejné obstarávanie zvolili Ing. Zitu Táborskú poslanci Národnej rady Slovenskej republiky dňa 28. 6. 2012.

Zita Táborská je absolventkou Stavebnej fakulty Slovenskej technickej univerzity v Bratislave.

Po skončení štúdia pôsobila ako investičný referent na Stavebnom bytovom družstve Bratislava II a na Správe zariadení Úradu vlády SR. Od roku 1997, kedy nastúpila na Správu zariadení ÚV SR, sa aktívne venuje problematike verejného obstarávania. V období od roku 2000 do 2004 pôsobila aj na Úrade pre verejné obstarávanie. Teoretické vedomosti získané na úrade aplikovala v praxi na viacerých pozíciách. V Slovenských elektrárňach, a. s. sa zaslúžila o zavedenie centrálneho obstarávania a riadila sekciu nákupu služieb a prác súvisiacich s hlavnou činnosťou spoločnosti. Od roku 2007 do roku 2008 pôsobila v spoločnosti Elektrovod Holding, a. s. ako obchodný manažér.

Od roku 2008 až do zvolenia za predsedníčku úradu riadila proces verejného obstarávania pre rôzne obstarávateľské subjekty. Zita Táborská je znalkyňa v oblasti stavebníctva, je držiteľkou Oprávnenia na výkon stavebného dozoru.
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies