Staňte sa partnerom

City Monitor – slovenské svetové riešenie aj pre Apple Watch

/ Prednáška
Prečo by vám prednáška nemala uniknúť? 
Vďaka mobilnej aplikácii City Monitor z dielne QBSW komunikujú samosprávy slovenských miest a obcí so svojimi obyvateľmi oveľa jednoduchšie, než tomu bolo  ešte pred pár rokmi. Ako však môže jednoduchá aplikácia pomôcť zatraktívniť, skrášliť a zveladiť život v slovenských mestách a obciach? Odpovede dostanete v rámci prednášky o City Monitor-e. 


Riešenie City Monitor, vďaka ktorému môžu občania nahlasovať podnety na zlepšenie v mestách a obciach priamo zo svojho mobilného telefónu, je už na Slovensku dobre známe. Najnovšie však výhody, ktoré ponúka, objavili aj voFrancúzsku, kde riešenie úspešne používajú niekoľké mestá a ďalšie sa o vstup do projektu intenzívne zaujímajú.

Spoločnosť QBSW, a.s. neustále pracuje na rozvoji toho softvérového riešenia. Po minuloročnej implementácii pre Google Glass rozšírila funkcionalitu riešenia o možnosť prezerať podnety a správy z mesta cez Apple Watch, ktoré predstavujú budúcnosť vo vývoji trhu informačno-komunikačných technológií. Toto inovatívne zariadenie prinesie nové možnosti využívania aplikácie City Monitor, ako napríklad sledovanie aktuálneho diania v meste vďaka správam z mesta  alebo stavu riešenia používateľových podnetov. Ďalšie informácie nájdete na www.citymonitor.sk.

City Monitor predstavuje atraktívny nástroj na komunikáciu medzi zástupcami miest a ich obyvateľmi. Prínosom riešenia oproti konkurenčným produktom je, že podnety nie sú preposielané treťou stranou, ale hlásia ich samotní občania priamo zo svojich mobilov. Tie sú bezprostredne spracovávané vo webovej aplikácii spravovanej povereným pracovníkom mesta, ktorá je integrovanou súčasťou riešenia. Systém umožňuje využívanie aplikácie aj na interné účely v samospráve (kontrola technických úsekov, monitorovanie prác, a pod.), čím sa značne rozširujú možnosti jeho ďalšieho využívania.





 
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies