Staňte sa partnerom

Jakub Voskár

QBSW, Project Manager
Ing. Jakub Voskár posledný rok pracuje v spoločnosti QBSW, a.s. ako projektový manažér pre inovatívne projekty. V rámci svojich aktivít sa podieľa na príprave a realizácii vedecko - výskumných projektov z oblasti elektronizácie procesov zdravotníckej starostlivosti a expertných diagnostických systémov v medicíne, vrátane problematiky optimalizácie komunikácie lekár – pacient, optimalizácie stanovovania diagnóz, ako aj manažmentu využitia času poskytovania zdravotníckej starostlivosti. V minulosti pôsobil v startupoch zameraných na jedinečnú identifikáciu tovaru a boja proti falšovaniu tovarov. Vyštudoval aplikovanú informatiku a kybernetiku na Fakulte elektrotechniky a  informatiky Slovenskej technickej univerzity v Bratislave.
  • Ako technológia zjednoduší a zefektívni diagnostiku a komunikáciu pacienta s lekárom   |   Medzinárodný kongres ITAPA 2016: Make IT Easy
    Nositeľné zariadenia, strojové učenie, internet sú technológie, ktoré prispejú k efektívnej a jednoduchšej diagnostike chorôb pacienta. Využitie týchto technológií významným spôsobom prispeje k zlepšeniu zdravotnej starostlivosti a jej dostupnosti. Aj na Slovensku vznikajú riešenia a partnerstvá, ktoré tieto moderné trendy využívajú v prospech pacienta.

    Spoločnosť a softvérový dom QBSW,a.s., ktorý disponuje dlhoročnými skúsenosťami s vývojom a dodávkou komplexných informačných systémov a softvérových riešení vyvíja expertný diagnostický systém, ktorého cieľom je poskytnúť lekárom nástroj na zefektívnenie a uľahčenie diagnostiky a tak zefektívniť poskytovanie zdravotnej starostlivosti. Pacienti  zároveň majú v rukách nástroj na pohodlné riešenie základných medicínskych problémov z pohodlia domova.
     
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies