Staňte sa partnerom

Prečo IT projekty vo verejnej správe tak často zlyhávajú a čo s tým?

/ Keynote
Mať nápad a financie nestačí. To čo nakoniec zaváži je dobrý projektový manažment.

Prečo by vám prednáška nemala uniknúť?
Viete že podľa niektorých štúdií zhruba 60 až 80 % eGovernment projektov nedosiahne všetky ciele? Viete, prečo je to tak?  
Prednáška je určená všetkým, ktorí sú v kontakte s manažmentom IT projektov vo verejnej správe. Annnet Vendelbo viac ako 15 rokov implementovala úspešné IT projekty ako napríklad pre Mesto Kodaň, ale tiež pre nadnárodné korporácie ako Reuters, či HP.


Anotácia:
Vo svojej prednáške  rozoberie podobnosti ako aj rozdiely medzi IKT projektmi vo verejnom a súkromnom sektore. Nie len že odpovie na otázku prečo veľa verejných projektov zlyháva, ale na základe svojej praktickej skúsenosti odporučí ako sa zlyhaniu vyhnúť.  


Annette Vendelbo

xVoto
Zakladateľka Xvoto (2008), konzultačnej firmy projektového manažmentu, ktorá ponúka projektový a programový manažment ako aj poradenstvo ohľadom implementácie a optimalneho použitia projektových metód ako napríklad: praktická kombinácia tradičných projektových metód a žvivých princípov hlavne Scrum a Kanban. Anette má silnú skúsenosť s manažmentom infraštruktíry, ESDH a projektami developmentu. Certifikovaná ScrumMaster, Product Owner, ITIL, PMP a PMI-ACP certifikovaná. Predsedkyňa PMI Danish Chapter Steering Committee, PRINCE2 Practitioner s aktívnymi vedomosťami o výššie spomenutých metódach. Jej cieľom je doručiť projekty čo najvýkonnejšie, podľa plánu a rozpočtu a s maximálnou zákazníckov spokojnosťou pričom si udržiavať pozitívnu “d…
Zobraziť viac informácií o spíkrovi
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies