Staňte sa partnerom

Prvý deň ITAPA – kyberútok, inovácie v zdravotníctve, Slovensko v roku 2030

Už prvý deň konferencie Jarná ITAPA 2023 prinesie mnoho zaujímavého. Odštartuje ho rozhovor s Líviou Vašákovou, podpredsedníčkou vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívanie eurofondov o tom, čo všetko sa dá stihnúť za pár mesiacov vládnutia.

Standup – komik Ján Gordulič vážne témy odľahčí svojím pohľadom na tému Občanova radostná cesta naprieč elektronickými službami štátu od API po ZEP.

Rozhovor s generálnym riaditeľom Sociálnej poisťovne Michal Ilkom bude o projekte rodičovského dôchodku, ktorý je ukážkou inovatívneho prístupu pri riadení projektov v štáte.

Chat GPT aj vo verejnej správe – viac o tom povie Martin Obetko z Adastra Digital. Buďte medzi prvými, kto uvidí, ako sa dajú technológie ako je chatGPT využiť v praxi. Kúzlo sa ukrýva v dátach.

Ako vyzerá technologická revolúcia v zdravotníctve v zahraničí? O Telemedicíne nám povie viac Henrik L. Ibsen z OTH.IO Virtual care Aggregation a o robotoch v zdravotníctve Dennis Svane Christensen z Odense Robotics Odense Robotics, dánskeho národného klastra pre priemysel robotiky a automatizácie. Ste

ITAPA sa stane obeťou kybernetického útoku. Ako sa poučiť z toho tak, aby sa to nestalo aj vám a aby sa aj vy nestali jeho obeťou? Ale budú aj ďalšie zaujímavé témy z kybernetiky, cybersec a incidenty alebo či sa a Dá sa navrhnúť „nehacknuteľná“ infraštruktúra?

Nenechajte si ujsť ani výnimočný poobedný ITAPA OPEN TALK, kde sa bude diskutovať nielen s Michalom Palkovičom, ministrom zdravotníctva, ale aj tieňovými ministrami zdravotníctva o tom, ako bude po voľbách vyzerať zdravotníctvo - ITAPA OPEN TALK: Digitalizácia zdravotníctva na Slovensku a debata Zdravotníctvo po voľbách.

Ako získavať súkromný kapitál pre inovácie v zdravotníctve? Vieme podporiť slovenské firmy pôsobiace v zdravotníctve tak, aby mali svetový potenciál? Aj na tieto otázky sa vám pokúsia odpovedať spíkri v paneli od 17,15 hod.

Už naozaj nastala doba cloudová. No ide nám to pomaly. Dozvieme sa prečo? Ako využiť cloud naplno? V diskusii sa stretnú spíkri z VMWARE, NASES, MIRRI, HPE, Interway a Amazon Web Services.

Pociťujeme fantómové bolesti pri obstarávaní IT? Ako už vo fáze obstarávania eliminovať riziká z predražovania zákaziek? A ako predchádzať dodávkam nefunkčných systémov? Zistíme počas diskusie Ako efektívne obstarávať digitalizáciu od 16,40 hod.

Prvý deň konferencie uzavrie ITAPA OPEN TALK: Aké chceme Slovensko 2030. Predstavitelia kľúčových politických strán na jednom pódiu. A riešiť budú to, čo nás všetkých trápi – aké chceme Slovensko v roku 2030? Otázkam Zuzany Kovačič Hanzelovej budú čeliť Eduard Heger, Richard Sulík, Michal Šimečka, či Veronika Remišová.


Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies