Prihlasovanie na vstupy ZADARMO na kreditované vzdelávanie a ITAPA Health & Care konferenciu

Pozývame Vás a Vašich kolegov na konferenciu ITAPA Health & Care a kreditovaný kurz pre poskytovateľov zdravotnej starostlivosti a zdravotné sestry!

Konferencia aj vzdelávanie sa uskutočnia v dátumoch od 26 - 27.03 v Bešeňovej, v Hoteli Bešeňová. Počas 2 dní sa tak viete zúčastniť niekoľkých zaujímavých podujatí, na ktoré sa môžete jednoducho prihlásiť:

  1. Kreditovaný kurz: Digitálne zdravie a základy telemedicíny pre zdravotnícke povolania “Program kreditovaného vzdelávania zastrešia odborníci na trendy Digitálneho zdravia a nosnými témami budú aj základy kybernetickej bezpečnosti či využívanie nástrojov digitalizácie v prostredí poskytovateľov zdravotnej starostlivosti.”

  2. ITAPA HEALTH “HEALTH časť je venovaná hlavne témam z oblasti zdravotníctva, inováciám v zdravotníctve, legislatíve a novým zákonom, prístupu a možnostiam zdravotnej starostlivosti, poskytovateľom zdravotnej starostlivosti, ale aj výrobcom a distribútorom technologických noviniek v oblasti diagnostiky a terapie.

  3. ITAPA CARE “CARE časť je neodmysliteľnou súčasťou tejto konferencie, venovaná najmä budúcnosti dlhodobej starostlivosti, inováciám v doliečovacej starostlivosti v nemocniciach, ošetrovateľským centrám a zariadeniam sociálnych služieb. Zaznejú tiež témy ako súčasná slovenská legislatíva a financovanie, kto sú kľúčoví hráči siete poskytovateľov dlhodobej starostlivosti a ako zabezpečiť personálnu stabilitu. 

Vzdelávací seminár a konferencia sú organizované projektom HealthHub, ktorý vznikol ako Európske centrum digitálnych inovácií („EDIH“). Naším cieľom je podpora štrukturálnych reforiem, inovácií a digitálnej transformácie zdravotníckeho sektora na Slovensku za účelom zvýšenia jeho kvality a efektívnosti.

Vstupy na konferenciu a vzdelávacie semináre môžete kombinovať a získať ich pre svoje kolegyne a kolegov. Čítajte ďalej a vyberte si o čo máte záujem!

Tešíme sa na Vás!

Tím HealthHub

hello@healthhub.sk

Služby Healthhub sú financované z prostriedkov Európskej komisie únie a Plánu obnovy. Vďaka tejto podpore vieme naše služby a vzdelávacie aktivity poskytovať bezplatne pre našich klientov. Podmienkou získania takejto podpory je, aby Vaša organizácia nemala naplnený limit minimálnej pomoci, aby  sme vám mohli hodnotu služieb zapísať do registra minimálnej pomoci. Celým procesom Vás jednoducho prevedieme. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Meno *
Priezvisko *
Emailový kontakt *
Telefonický kontakt *
Názov organizácie
IČO organizácie *

Máte záujem o kreditované vzdelávanie na tému Telemedicína a Digitálne zdravie pre lekárov a zdravotné sestry?

(27.03. , 9:30 - 17:00)

*
O koľko lístkov máte záujem? (Ak ste v predchádzajúcej otázke zvolili možnosť "NIE", napíšte "0") *
Váš kód pridelený SLK / SK SaPA (V prípade, že kód nemáte, napíšte "NEMÁM"). Ak prihlasujete viacero kolegov, napíšte do odpovede aj ich meno + kódy. *

Máte záujem o ITAPA CARE?

(26.03. 09:00 - 17:30)

*
O koľko lístkov máte záujem? (Ak ste v predchádzajúcej otázke zvolili možnosť "NIE", napíšte "0") *

Máte záujem o vstup na celú 2-dňovú konferenciu ITAPA Health & Care?

(26 - 27.03)

*
O koľko lístkov máte záujem? (Ak ste v predchádzajúcej otázke zvolili možnosť "NIE", napíšte "0"). V prípade viacerých lístkov Vás poprosíme o upresnenie mien. *
Ďalšie poznámky / otázky
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy