Staňte sa partnerom

Anna Mcnab

Niagara University, associate professor
Anna McNab je mimoriadna profesorka na Niagara University. Na univerzite pôsobí od augusta 2009, keď získala PhD na Washington State University. Okrem toho získala na Washington State University MBA a BA v oblasti manažment informačných systémov a manažment procesov.

Vo svojom výskume sa zaoberá interakciou ľudí a počítačov v kontexte vyhľadávania informácií, tým ako užívatelia prijímajú informačné systémy, aká je motivácia pridať sa do online komunity, ako aj veľkými dátami a posudzovaním metód, ktoré sa používajú pri výskume informačných systémov. Výskum doktorky McNab bol publikovaný v rešpektovaných medzinárodných časopisoch ako aj vo viacerých zborníkoch amerických a medzinárodných konferencií. Doktorka McNab tiež píše články pre viaceré blogy a je súčasťou mnohých organizácií a výborov, či už na svojej univerzite alebo v rámci odbornej komunity informačných systémov. Je členkou Beta Gamma Sigma Honor Society.

Doktorka McNab je momentálne na študijnej dovolenke a pracuje ako produktový stratég v PLATFORME, dizajnérskej agentúre, ktorá sa špecializuje na mobilné aplikácie a web dizajn.
 
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies