Staňte sa partnerom

Július Slíž

ZSSK Železničná spoločnosť Slovensko, Riaditeľ pre stratégiu
Slíž Július Ing., - stredoškolské štúdium v odbore Automatizácia a mikroprocesorová technika, vysokoškolské štúdium na Fakulte prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov na Žilinskej univerzite. Od roku 2015 riaditeľ odboru stratégie ZSSK, predtým pôsobil v spoločnosti Orange Slovensko ako produktový a tiež propozičný manažér, kde sa podieľal na tvorbe algoritmu pre predajný nástroj pre odporučenie vhodného užívateľského programu na základe analýzy dát o používaní mobilných služieb zákazníkom. V rokoch 1998-2007 pôsobil na rôznych pozíciách v ŽSR, Železničnej spoločnosti a Železničnej spoločnosti Slovensko, kde viedol projekt Inovácia komplexného vybavenia cestujúcich.

 
  • Big data rýchlo a za prijateľné investície   |   Medzinárodný kongres ITAPA 2015: No Borders
    Prečo by vám prednáška nemala uniknúť? 
    iKVC- predstavuje kvalitné, rýchle a tiež pohodlné vybavenie cestujúcich. Predstavuje nielen konfort, ale najmä komplexnosť služieb. Viac o výhodách riešenia od spoločnosti HP a ŽSSK určeného pre cestovateľa po slovenských dráhach železníc sa dozviete v rámci prednášky o big datach za prijateľné investívie. 


    Veľké dáta sa týkajú aj Železničnej spoločnosti Slovensko, a.s. Samotné fungovanie a prevádzka informačných systémov generujú obrovské množstvo dát. Ich vyhodnocovanie, potrebné pre strategické rozhodnutia, by spoločnosť tradičnými spôsobmi bez konkrétneho riešenia zvládla en s ťažkosťami. 

    Slovenský prepravca sa preto rozhodol vykonať prieskum trhu a porovnať dostupné analytické platformy s cieľom výberu tej najvhodnejšej. Rozhodujúcimi kritériami boli:  rýchlosť uvedenia riešenia do prevádzky, jeho používateľská jednoduchosť, otvorenosť, flexibilita s okamžitým vplyvom na business a tiež možnosť  jeho ďalšieho rozširovania. 

    Dôkladným preskúmaním možností sa spoločnosť rozhodla pre platformu od spoločnosti HP. 


Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies