Staňte sa partnerom

Dion Rudnicki

IBM Corporation , Vice President, Government Solutions and Growth Initiatives Global Government Industry
Dion Rudnicki má za sebou 30 rokov skúsenosti v obchode a obchodnom manažmente, počas ktorých pracoval s rôznorodými klientskymi organizáciami na implementácii IBM riešení pre ich náročné operačné a strategické potreby. Vo svojej súčasnej pozícii, Dion Rudnicki vedie globálny tím zameraný na trhovo rozlíšené riešenia pre klientov z oblasti centrálnej a regionálnej vlády a samosprávy, ktoré prinášajú okamžité inovatívne a úsporné služby občanom. Okrem toho zodpovedá za prevádzku IBM Inštitútu pre elektronickú vládu, klientské brífingové centrum vo Washingtone DC, ktoré každý rok poskytuje tisíckam vedúcich pracovníkov štátnej správy informácie o IBM inováciach a možnostiach.
Dion Rudnicki začal svoju kariéru v IBM v roku 1983 v Endicott NY ako priemyselný inžinier kvality. V roku 1986 sa presťahoval do Washington DC a začal pracovať v IBM federálnej obchodnej a marketingovej organizácii ako klientsky reprezentant pre americké ministerstvo dopravy. Odvtedy zastával viacero výkonných pozícií v sales management a business development: IBM viceprezident pre klientsky predaj pre americké vládne agentúry, IBM viceprezident pre predaj vysokovýkonných počítačov pre Severnú Ameriku a viceprezident a Industry Leader v rámci IBM globálnych business organizácií pre americké vládne inštitúcie.  Predtým, ako nastúpil do svojej novej pozície. Dion Rudnicki sa v roku 2013 stal viceprezidentom obchodného rozvoja v rámci IBM globálneho industry tímu pre vládu a vzdelávanie.
Dion Rudnicki získal titul bakalára vied v obore strojné inžinierstvo na University of Notre Dame. Je členom predstavenstva Centra inšpirujúceho vzdelávania , Výboru pre svetové záležitosti - Washington DC a Telekomunikačného výcvikového inštitútu Spojených štátov. Je spolupredsedom Rodičovského výboru v rámci Úradu pre študentov na Virginia Polytechnic University a členom Poradného orgánu pre Kelleyoho inštitút pre obchodnú analytiku v rámci Indiana University. Pôsobí v Poradnom výbore Smithsonian’s Národné poštové múzeum a je IBM reprezentant v Obchodnej komore pre Greater Washington. Po 7 rokoch pôsobenia nedávno ukončil svoju funkciu v organizácií Junior Achievement Greater Washington DC. Je IBM Senior Location Executive pre oblasť Greater Washington a reprezentuje IBM v rôznych komunitných aktivitách. So svojou manželkou Michelle a dvoma synmi býva v Bethesda MD.

 
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies