Staňte sa partnerom

Sławomir Górniak

ENISA, inžinier telekomunikácií
Sławomir Górniak, CISSP je inžinier telekomunikácií so zameraním na bezpečnosť sietí. Pracuje v ENISA (European Union Agency for Network and Information Security) ako expert na architektúru a bezpečnostné nástroje. Je autorom reportov ENISA zameriavajúce sa na oblasť elektronických identít, ochrany dát a informačnej bezpečnosti. Zodpovedá za kontrolu a podporu európskych bezpečnostných projektov týkajúcich sa R&D a technický vývoj štandardizácie.
  • Európske stanovisko k dôverným službám   |   Medzinárodný kongres ITAPA 2015: No Borders
    Prečo by vám prednáška nemala uniknúť? 
    Príprava legislatívy na implementáciu smernice týkajúcej sa dôverných služieb v Európe, ale aj dopady jej zavednia či praktické odporúčania pre dodávateľov . Aj o tom bude prednáška s názvom Európske stanovisko k dôverným službám. 


    Smernica (EU) 910/2014 o elektronickej identifikácií a dôverných službách pre elektronické transakcie vnútroštátneho trhu je silný nástroj, ktorý predstavuje spoločné rozpoznávanie elektronických identít v Európe a reguluje európsky trh dôverných služieb. Momentálne sa pripravuje ďalšia legislatíva, ktorá zabezpečí dôkladnú implementáciu smernicu. Prezentácia vysvetlí hlavné ustanovenia smernice, spoločne s analýzou dopadu na národné eGovernment služby, ako aj proces zavádzania smernice. Okrem toho spomenie praktické odporúčania ENISA pre dodávateľov dôverných služieb a úradov pre dohľad členských štátov.

     
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies