Staňte sa partnerom

Marián Sedláček

eTechnology, Project manager & consultant
Mgr. Marián Sedláček

Vzdelanie:
-    SPŠE Stará Turá
-    VŠ UK Bratislava, matematika-fyzika
-    Stavebná fakulta STU, doktorandské štúdium.

Pracovné skúsenosti a prax:
-    Učiteľ: Matematika/Fyzika, správca siete a IKT (ZŠ), 2 roky
-    Finančný manager: Wuestenrot, obch.zastúpenie, 8 rokov
-    Sales & marketing manager: eTechnology s.r.o, 4 roky
-    Project manager & consultant: eTechnology, 1 rok

Súčasná špecializácia:
-    Videokonferenčné riešenia a audiokomunikácia,
-    Informačné panely a dotykové obrazovky
-    Inovatívne prezentačné systémy a software
  • Sieť multimediálnych infopanelov v Slovenských elektrárňach   |   Medzinárodný kongres ITAPA 2015: No Borders
    Prečo by vám prednáška nemala uniknúť?
    Predmetom prednášky bude stále viac aktuálna problematika vnútrofiremnej komunikácie v súkromnýchj aj v štátnych zariadeniach, ako aj možnosti jej inovácie, napr. za pomoci multimédií. Môžu takéto novinky zlepšiť, zefektívniť alebo uľahčiť komunikáciu? Ako ľudí naučiť takto moderne komunikovať? Alebo je to len image či forma reklamy? 


    V súčasnosti sa do popredia záujmu súkromných i verejne prospešných spoločností a inštitúcií dostáva problematika inovácie vnútrofiremnej komunikácie formou tzv. „digitálnych násteniek“ – resp. multimediálnych infopanelov. Vidíme ich v prevádzke stále častejšie už nielen ako nástroj budovania „image“, či ako nástroj na pritiahnutie pozornosti s reklamným účelom, ale i vo forme interaktívnych kioskov. Jednou z priorít každého podniku je minimalizácia rizík spojených s úrazmi a následkami škodových udalostí spôsobených najmä ľudským faktorom. Ako zlepšiť vnímavosť, ostražitosť a sebakontrolu zamestnancov netradičným spôsobom? Pomôžu nám v tomto multimédiá?

    Venujme pozornosť hotovému profesionálnemu riešeniu pre prevádzku rozsiahlej siete multimediálnych infopanelov s centrálnym managmentom a s dohľadovou centrálou, ktoré sa v praxi osvedčilo, a môže Vás inšpirovať k zmenám, vedúcim k úsporám a zlepšeniu efektivity procesov Vašej vnútrofiremnej komunikácie alebo k rozhodnutiu naštartovať takýto inovatívny spôsob komunikácie a interakcie na verejných priestranstvách či v úradoch. Príkladom v nasadení špičkovej Digital Signage technológie Onelan v rámci viacerých pobočiek v celej SR sú práve Slovenské elektrárne, a.s., s ktorými sme už v minulosti spoločne vyriešili cieľ zatraktívnenia školení či prezentačných aktivít nasadením interaktívnych technológií a videokomunikácie v školiacich a prezentačných miestnostiach.



     
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies