Staňte sa partnerom

Vladimír Goldschmidt

Atos IT Solutions and Services , Vertical Practice Manager SI PHT / Client Partner
Ing. Vladimír Goldschmidt pôsobí v spoločnosti Atos IT Solutions and Services s.r.o. ako Vertical practice manager pre Public and Healthcare a zároveň Client partner pre Centrálny koordinačný orgán.

V spoločnosti pôsobí od roku 2005, kde prešiel rôznymi pozíciami. Je absolventom inžinierskeho štúdia Ekonomickej Univerzity v Bratislave.

 
  • ITMS2014+   |   Medzinárodný kongres ITAPA 2015: No Borders
    Prečo by Vám prednáška nemala uniknúť? 
    Kam šli peniaze z prostriedkov Európskych štrukturálnych a investičných fondov v uplynulom programovom mobdobí? Aké sú finančné ciele, vízie a plány v tejto oblasti do roku 2020? Dozviete sa počas prednášky ITMS2014+.


    Úrad vlády SR koordinuje využívanie finančných prostriedkov z Európskych štrukturálnych a investičných fondov prostredníctvom Centrálneho koordinačného orgánu.

    Spoločnosť Atos IT Solutions and Services s.r.o. sa úspešne podieľala na implementácii systému ITMS zodpovedného za správu a monitoring týchto finančných prostriedkov v programovom období 2004 - 2006, 2007 - 2013 a pracuje na implementácií systému pre programové obdobie 2014 - 2020.
    Informačný systém s názvom ITMS2014+ znamená významný krok smerom k potenciálnym prijímateľom.

    V rámci prezentácie budú predstavené hlavné princípy aplikované pri tvorbe ITMS2014+ a novinky, ktoré čakajú používateľov informačného systému.



     
Páčil sa ti článok? Zdieľaj ho a povedz o ňom aj ostatným
Nastavenie súborov cookies